Wednesday, March 6, 2013

Hadiah Dari Negara Sakura

As Salam semua

Semalam time tea-break, mak call. Dia cakap Ridhwan, kawan sehingusan masa kecik baru balik dari Jepun dan datang rumah. Masa bulan dua lepas, memang dia ada bagitau dia dah habis study. And aku plan nak pick-up dia kat airport. Tapi malangnya dia sampai pukul 5.30pagi. Jadi atas dasar keselamatan, dia tak bagi aku jemput dia. Dia terus ke Senai and kat sana kakak dia akan jemput.

Dia singgah rumah sebab nak bagi aku sedikit hadiah dan souvenir dari Jepun. Mak aku cakap, ada dua bungkusan. Jadi dia mintak permission nak bukak satu bungkusan.

Ridhwan belikan Cure Natural Aqua Gel. Tahu jugak pasal beauty product ni. Tapi tak pernah guna sebab tahu mahal kan. Macam tak mampu jugak student macam aku ni pakai. Terima kasih banyak-banyak pada Ridhwan sebab ingat kat aku dan belikan hadiah semua. In two weeks time dia akan back to Japan and continue his master study. Pandai betul budak sorang ni! Jeles rasanya!


Insya Allah nanti aku balik Kluang, aku review sikit lah benda ni. Google-ed up benda ni ramai yang kata bagus.

Cuba korang tengok dulu review kat BLOG NI.  Nanti aku pulak buat review. Boleh?




p/s: Tak sabar pulak nak bukak satu lagi bungkusan! Yeay!!! Thanks Wan :)


6 comments:

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork