Saturday, March 16, 2013

Instagram Bertuah

As Salam semua

Tak sangka pulak hobi aku yang selama ni suka dan gilakan instagram rupanya bagi tuah pada badan. Actually benda ni dari 13 hb tapi malam tadi baru perasan. Sebabnya tak terfikir pun. Ye lah dah 3-4 minggu berlalu kan. Tapi tu lah rezeki kan. Alhamdulillah syukur. 

Masa MSMW2013 hari tu, memang aku tahu ada pertandingan gambar instagram. Syaratnya hanya hashtag #msmw2013 pada gambar dan gambar bersama speaker tak layak untuk penyertaan. Cara kiraan pemenang pun aku tak tau macam mana. So, disebabkan aku suka instagram... aku main taram je amik gambar. Tak fikir pun untuk pertandingan!!! 

And you know what, tak sangka sangat salah satu gambar sangkut untuk menang. Lepas 3 hari diumumkan aku baru perasan announcement tu dibuat di twitter. Ya Allah punyalah 'rajin' sangat bukak twitter kan! kehkehkehkeh. 



Mak oi, melompat gembira aku. Terus cepat-cepat tengok, gambar mana yang sangkut ni. Adakah gambar aku dengan teddy bear dulu tu kan?? Sebab rasa itu je paling comel. Heheheh. *comel sebab ada teddy lah! bukan aku yang comel :). Rupanya gambar lain. 


Ya Allah memang rezeki betul. Sungguh tak caya pun!!! :) Dan Alhamdulillah hadiahnya adalah sepasang tiket menyaksikan F1 pada 22-23-24 Mac 2013 ni. Wah!!! Good experience dan memang terjojol jugak tu mata aku bila tengok harganya. Tak tahulah dapat seat yang mana. Tapi semua harga memang boleh tahan! Boleh tahan kaw-kaw punya. 



Fuh fuh fuh. Berpeluh gak ni. Kalau ikut tiket yang masa MSMW tu, dapat seat yang Grandstand. Tapi tak sure lah.  Lagi best, aku tak pernah pun tau cemana F1 tu main. So, sekarang ni macam ada niat nak let go pada sapa-sapa. Jual murah-murah ke. Ada yang berkenaan??? Heheheheh 





p/s: Alhamdulillah, rezeki hujung minggu! :) 





11 comments:

  1. Rezeki, kengkadang memang tak dapat dijangka. Kan itu semua kuasa Allah.

    ReplyDelete
  2. peh tgk F1. tgk form 1 sekolah mana?

    ReplyDelete
  3. wah..bestnye! pernah sekali je dapat tiket free.tu pun A1 bukan F1.nak free jugak boleh?hee..btw,enjoy your F1 nanti..harga tiket superb kelassss tu.

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork