Saturday, March 9, 2013

Lelaki Misteri

As Salam semua

Uhuk Uhuk Uhuk...



Saje check Nuffnang. Bukak part keywords. Mak datuk!!! Tak habis-habis rakyat Malaysia ni cari benda cam ni. Dah banyak kali jugak keywords tu semua membawa ke Blog Coklateyes. Tapi jangan risau, semua tu takde di sini. Semua lulus tapisan! 



Haih, suka korang ek cari benda tak elok kat internet. Mentang-mentang semua di hujung jari kan, semua korang gali. Luar dalam, atas bawah semua nak dicari. Haih!!! 

Actually, tak lama dulu aku pernah kena ganggu dengan satu email yang berbaur lucah daripada pembaca blog. Seram jugak aku. Aku kena serang tu lepas aku publish entry ini (Gangguan Seksual: Pengalaman Sendiri)


Mula-mula aku layan elok je lah, tapi memang rasa lain macam sebab tengok nickname 'Lelaki Misteri' and then dia rasa seronok bila baca pengalaman aku kena gangguan seksual. Aku tengok email dia, peh lagi psycho. Email id dia pun lucah habis!!! Tak sanggup aku tulis woi. Tapi atas rasa hormat, aku balas dengan baik.

Bila next email dia reply nampak dah melalut sangat.... emmmm apa lagi. Terus tak layan lah. Gila apa nak dilayan orang macam tu kan? Melalut nanti jadinya. Baik larikan diri. Tak kesah lah kalau dia nak cakap aku sombong ke apa. 

Aku ceritalah kat Akim pasal hal ni. Dia kata, aku jugak yang salah sebab reveal pengalaman diganggu seksual. Aku cakap, aku sekadar nak kongsi pengalaman dan niat aku nak bagi info bukan apa pun. Akim nasihatkan untuk jangan buat gitu lagi. Ye lah orang kat luar sana kita  mana tahu 'taste'nya macam mana. Ada jenis lelaki, melalui pembacaan pun boleh terangsang tau! Gulp!!! Aku telan liur. Noted! Nasib baik ada Akim yang selalu teman pi mana-mana. Lagi-lagi kat KL ni, seram jugak woi. Bahaya lain macam. *peluh jantan mula merembes dah!





p/s: Semua cerita yang bertaraf 18 dalam blog ni sekadar untuk rujukan ilmu sahaja. Terima kasih. 







17 comments:

  1. menyeramkan...skrg ni mcm2 boleh jd kan akk..:(

    ReplyDelete
  2. ishhh menakutkan btul org2 jenis mcm tu..

    ReplyDelete
  3. jngn layan die inani..eee geli bc

    ReplyDelete
  4. eiii mintak dijauhkan laaa dari diganggu lelaki camtu ..serammm laaa ..

    ReplyDelete
  5. mak datukkkkk! ada jugak spesis nak search macam tu. aigooo -___- menakutkan!

    ReplyDelete
  6. tau xpe.. kdg2 blog ieyza pun ada org cari bnda2 mcm tue.. tgk kat keyword tu. pdahal kat blog xde tulis bnde mcm tue pun ..

    ReplyDelete
  7. ei... takut betul kalau mcm ni kan... hati2 kak

    ReplyDelete
  8. lelaki misteri mmg sentiasa mencari mangsa dia kan..tak senang duduk kalau di ganggu lelaki misteri ni.memang nampak bende remeh even just email tapi besar kesan dia..kita semua kene hati hati kan.

    ReplyDelete
  9. ada jugak orang macam ni.take k kak fatin

    ReplyDelete
  10. betullah apa abang Akim tu kata...lelaki ni lain sikit, walaupun bende tu sikit seciput je tapi diorang ni cepat terasa something..prmpuan & lelaki lain tk sama...perempuan ni susah sikit dgn bnde2 ni semua, lelaki ni senang je. bnde2 yg tk de kaitan dengan bnde2 lucah pun diorang boleh b'fikir jauh jauh jauhhhhh dalammm belokkkk dalam lagi...tp x semua llki mcm tu..ia brgantung pada imam masing-masing...

    p/s : ehemm...asyik citer pasal abang akim je, dh brpa kali dh muncul nama akim rapat ke dgn dia ? haha gurau je

    ReplyDelete
  11. Apa mknn kegemaran awk? Jom join segmen nib http://nasuhanass.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-suka-makan.html :D

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork