Friday, March 22, 2013

Melangkah Setapak Lagi : Name Card

As Salam semua

Quick update. Setelah buat keputusan dan beberapa perubahan, Alhamdulillah sepasang design name card telah dipilih dan kini dalam proses printing. Insya Allah kalau takde aral melintang, wishlist dapat direalisasikan untuk kali kedua. Syukur. 

Moga rezeki terus bertambah dari semasa ke semasa. Amin!







Masih memilih tema vintage dan sedikit retro. Juga mengekalkan kaler kegemaran, coklat sebagai based dan beberapa colour lain. Idea design ni aku dapat dari google je. Dan untuk kemudahan bersama, QR Code turut disertakan.

Nanti dah sampai ke tangan tempahannya, aku akan review satu per satu. Dari A sampai Z. Sekarang ni banyak kerja dan penat sangat. Tak sempat nak update blog.




p/s: Sapa nak sekeping, sila angkat tangan!



17 comments:

  1. wah nanti kalau jumpa boleh exchange card lah yea..hehe

    ReplyDelete
  2. dalam perancangan nk buat name card gak :) lawa design card dia nak satu *tgah angkat tngan ni*

    ReplyDelete
  3. Wahh..cantik2..nak nak..hehe..tak malu.

    ReplyDelete
  4. Nak :D siap dgn tndatgn kak sekali yerk :)

    ReplyDelete
  5. heiiiiiiiiiiiii.nak sekeping,please,haha...lawa siot,klasik+style

    ReplyDelete
  6. berapa charge? nnti bgtau akak yekk ;)

    ReplyDelete
  7. memang comel jeeeeee name card dia.simple & nice;) suka sangat!!

    nanti wanie nak jugak eh?

    ReplyDelete
  8. dah siap nanti jangan lupa hulurkan ke sini..hehehe..cantik deisgn nanie memang kena dengan tema blog ni ha.

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah..semua keinginan nani tercapai...

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork