Friday, April 26, 2013

Bag of Love : The Butterfly Project-Beauty Blogger

As Salam semua

Dua hari lepas, masa The Butterfly Project-Beauty Bloggers announce bahawa para pemenang untuk Tea Party Unboxing Bag of Love akan terima email malam tu, satu malam aku tak tidur. Sampai pukul 3 pagi aku tunggu. Even bangun pagi esoknya, check dekat BB pun nampaknya hampa. Emmm... terus dalam hati kata takde rezeki kot nak pergi event ni. Ye lah, sebanyak 400++ penyertaan diterima, 100++ shortlisted dan memang susah aku nak dapat pergi sebab mereka hanya nak 50 orang saje dan untuk event tea party dan review beauty product 20 orang blogger diperlukan. Heheh. Takpelah takde rezeki kan. :( 

Than suddenly, aku nampak TBP post note di FB untuk umumkan nama pemenang. Walaupun tahu nama tak tersenarai tapi tengok jugaklah... mana tahu ada blogger yang aku kenal kan...


Wei...wei.. memang ada yang aku kenal pun!!! 


Tu tu yang nombor 8 tu!!! Fuhyoh fuhyoh!!!! 



Melompat gembira aku time tu!!! Alhamdulillah terpilih untuk ke Tea Party & Unboxing Bag of Love di Delectable by Su kat Paradigm Mall esok pagi. Gembiranya aku bukan kepalang. Dahlah competition sangat tinggi. Mostly yang masuk semua hantar entry in English, dan ini adalah first time aku join hantar entry, in BM pulak tu. Sangat tak sangka. Heheheh :) Alhamdulillah!!! 

Jadi, tunggu lah esok aku akan review event dan Bag of Love tu. Moga semuanya dipermudahkan sebab aku tak sure sangat jalan ke Paradigm Mall, baru sekali je pergi sana. Dan itu pun Akim yang drive. Nak mintak Akim hantar dia keje pagi. Huhuhu. Nanges kejap. Eh takpelah. Tawakal je. Kena keluar pagi lah kot incase sesat ke apa kan. Harapnya tidak lah!!! Petang ni Akim nak bawak pi sana dulu. Ajar jalan. Heheheh :)

Happy gila wei.... 




p/s: Walaupun tuan blog tidak rupawan, dapat peluang reveal beauty product satu kebanggan!




8 comments:

  1. Tahniah dear! Awak dapat sesi pagi kan? Mieza pun tak sangka menang! Dapat sesi petang, tapi disebabkan faktor jarak & waktu tak dapat pegi.. Huhu..

    So, dorang tukar Mieza ke courier.. My place plak ganti ngan orang lain.. Baagus la TBP ni tau.. Sangat bertimbangrasa dengan member2 dorang & peserta2 contest..

    Btw, enjoy ur day tomorrow! ^_~

    ReplyDelete
  2. Wowww..woww..woww...tahniah kak fatin innanie...sure best lah nanti...(tringin nk dpt camtue gak..huhu...one day kot..amin2x...)

    http://www.wadahberbicara.my/2013/02/hanya-rm-150-anda-mampu-kelihatan.html

    ReplyDelete
  3. Tahniah nanie..ambik gmbr byk2 kat sana k..hehe

    ReplyDelete
  4. bila la such thing nak ada kat kelantan,, nak gak review beauty products walaupun muja tak cantik pun,, sob3 :')

    ReplyDelete
  5. tahniah nanie. waaahhhh untung la nanie kan?

    ReplyDelete
  6. Tahniah, Kak Inannanie!! Untung dia~~

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork