Teaser Meet The Idol

10:37:00 AM

As Salam semua


Mula-mula plan nak update blog pagi ni. Ada 3 cerita. Satu pasal banjir kilat yang berlaku kat UM semalam, kedua pasal tea party dan satu lagi pasal meet the idol malam semalamnya. Sapa yang follow facebook mungkin dah tahu dah sapa yang aku maksudkan tu. Tapi, yang tak bestnya tak bawak usb camera. So tak boleh nak upload gambar ke laptop. Nanges sekejap! T____T 

Aku bagi teaser je dulu boleh tak?? Nanti baru aku cerita satu-satu ok. :)


Seriously, I'm really proud of her. Kecantikan takde makna tanpa keyakinan! :)


Till then... nanti sambung ok!



p/s: banyak event sampai Mei nanti. Mei?? Sounds good huh!



  • Share:

You Might Also Like

5 Inspirasi Dari Pembaca

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

.