Sunday, April 14, 2013

Teknologi Khas Untuk Wanita

As Salam semua

ENTRY TAJAAN

Baiklah, untuk yang terlepas entry pertama korang boleh KLIK SINI (Cantik @ Sihat? Ada Dua-Dua Lagi Bagus!). Kat situ ada beberapa soalan yang luar biasa aku tanya pada pengedar Premium Beautiful. Memang kalau tak iya-iya bukan senang nak jawab soalan dari aku! Hahahah. Kau tahu kan, aku jenis cerewet tanya itu ini. 

Bersambung dari entry sebelum ni, meh aku tambah sikit fakta mengenai FIR tu :

Klik untuk tumbesaran sihat

Untuk kali ni, jom kita kenal dengan set Premium Beautiful. 


PB terdiri daripada 3 bahagian iaitu Girdle, Long Bra dan Bengkung. Beberapa info untuk korset PB ini :

  1. Superbrands
  2. Custom made
  3. Kuasa regangan 360'
  4. Mengandungi FIR (seperti atas tu)
  5. Pengiktirafan dari pakar tulang belakang
  6. Penggunaan fabrik berkualiti iaitu akwatek dan akwadyne

Ketiga-tiga bahagian tersebut membantu dalam membentuk tubuh badan yang diidamkan dan secara tak 
langsung memulihkan kesihatan dalaman seseorang wanita supaya mampu tampil cantik secara keseluruhan.
Berdasarkan kajian yang dilakukan, rekaan PB ini boleh menghasilkan beberapa kebaikan :
  • Dapat membentuk kontur keseluruhan badan yang menarik serta sihat dan seimbang
  • Dapat mengurangkan berat badan melalui sistem pemampatan dan perpeluhan
  • Kuasa lateks akan merangsang urutan secara mikro apabila bergerak dan ini mampu mengurangkan berat badan dan mengurangkan kekejangan otot
  • Menggalakan pembentukan badan selepas bersalin
  • Mengurangkan kesakitan di bahagian belakang kerana ia memperbetulkan kedudukan tulang belakang
  • Memperbetulkan postur badan dan memperbaiki kadar metabolisme

Kita  fokus pulak  kepada siapa sebenarnya yang bersesuaian untuk menggunakan PB ni :

Secara utamanya, PB memfokuskan kepada kaum wanita. Sebab sebagai wanita kecantikan yang hakiki bukan sekadar pada kulit luaran, tapi dalaman juga penting. Tak kiralah yang masih dara ataupun yang telah bersuami. Itu semua secara harafiahnya membentuk kecantikan untuk seorang wanita. Dan sebenarnya PB memfokuskan kepada wanita-wanita yang mempunyai masalah seperti di bawah ni :

  • Berat badan berlebihan 
  • Period pain
  • Keputihan
  • Ketidaksuburan
  • Hormon yang tidak stabil
  • Masalah kulit
  • Migrain
  • Gastrik
  • Kanser payudara dan serviks
  • Sembelit
  • Sakit belakang
  • Cyst Ovari
  • Pelbagai lagi masalah dalaman & luaran wanita

Bila aku baca pada kelebihan dan kebaikan yang bakal diperolehi dari PB tu, mula lah aku rasa nak tahu sejauh mana keberkesanannya. Banyak masalah wanita boleh diselesaikan dengan penggunaan PB ni. Kagum aku bila mana teknologi yang hebat ini dicipta dan khas untuk wanita. Dan kesemuanya wujud dalam sehelai Korset Premium Beautiful.

Seperti sebelum ni jugak. aku akan baca satu per satu testimoni. Sebab maklumlah bukan senang woi kalau nak beli satu satu barang ni main beli je. Kena lah amik tahu jugak pengalaman orang lain yang dah lebih dulu guna. At first, apa yang aku fikir... AH!!! PB ni sama je macam korset lain. Takde maknanya pun. Biasalah korset kan ketat. That's why lah kita tak boleh makan banyak. Perut dah sempit... so boleh lah kurus. But wait not that, kau try dulu baca testimoni kat bawah ni.

1. MULA TAK SELESA TAPI BERKESAN 

Biasalah barang baru memang mula-mula badan kita tak sesuai dan tak selesa bila pakai PB ni, ada yang kata macam gatal-gatal sikit, ada yang kata dia rasa susah nak bernafas semua, tapi bak kata pepatah, Alah Bisa Tegal Biasa. Lepas beberapa hari, badan kita dah mula menyesuaikan diri dengan PB.



2. MEMBANTU MENDAPATKAN ZURIAT & MENGHILANGKAN PERIOD PAIN

Ingat sekali lagi, PB hanya sekadar satu inisiatif. Bukanlah 100 peratus pakai terus dapat anak untuk mereka yang sukar mendapatkan zuriat. Apa yang aku tahu, pemakaian PB secara konsisten sebenarnya membantu untuk melancarkan sistem darah dan secara tak langsung membaiki sistem penghasilan hormon dalam badan, jadi ini memberi peluang yang lebih cerah untuk sistem peranakan yang sihat dan subur.



3. SESUAI UNTUK IBU DALAM PANTANG & KAUM LELAKI JUGA

Bagi ibu yang lepas bersalin, PB boleh membantu untuk mendapatkan semula shape badan seperti masa anak dara. Itu kata akak yang dah pakai PB ni hampir 3 tahun lah. Malahan dia siap share dengan suami dia lagi sebabnya suami dia drive lama-lama dan sakit pinggang, jadi bila pakai bengkung PB tu yang diyakini mampu memperbetulkan struktur tulang belakang tu secara tak langsung masalah sakit belakang pun hilang. Alhamdulillah! Jadi, memang berbaloi sungguh kan. Beli sepasang dan boleh share suami isteri. Dua-dua cantik, dua-dua sihat! Cuba BACA SINI untuk testimoni PB & LELAKI




4. IBU DALAM PANTANG PUN BOLEH GUNA PB!

Sorry, gambar kat bawah ni jangan pulak kau fikir benda-benda tak elok. Ini semua kesihatan. Apa yang aku yakin, first time aku tengok pun macam nak tejojol mata aku. Hebat seyh PB ni. Sekelip mata segala lemak kebahagiaan dapat disembunyikan. Kalau kau tak percaya, kau baca cerita hot mummy ni KAT SINI.



Fuh, kalau nak diikut berduyun-duyun wanita cantik yang dah pakai PB dan puas hati dengan hasilnya yang baik dan cemerlang ni. Aku ni pun dalam mengumpul duit, mana tahu ada rezeki kan.. boleh pakai PB sama. Yelah, sama tak nak kan berbody shape yang cantik dan paling penting sihat secara dalaman jugak. Itu aku suka tu. 

Perlu ke tunggu lagi, korang usha dulu PB ni. Tanya segala macam soalan dan khidmat nasihat dari kawan aku yang sorang ni. Dia ni, kurus tinggi. Tapi sekarang... elehai tambah comel, sebab pakai PB!


Maklumat lanjut sila hubungi :
 SITI FADHILAH 
Email : fadilafadh@gmail.com
Blog : http://fadilafadh.blogspot.com/
Telefon : 013 - 4748772



5 comments:

  1. pernah jugak teringin nak cuba..

    ReplyDelete
  2. pernah nak cuba,, tapiiii,, fulus kurang lagi,, hahaha

    ReplyDelete
  3. teringin nak cuba tapi tak ada duit..huhuhu..nak betulkan posisi belakang sebab badan imantizz bongkok sikit..huhuhu

    ReplyDelete
  4. expensive. can't afford walaupun teringin sebab ada komitmen lain. wuwuwuwu

    ReplyDelete
  5. hai actually tak rugi kalau beli barang yang boleh membantu membaiki kesihatan kita sebab bila sihat la kita dapat membantu family dan menjalankan kegiatan sehari-harian :) tak semestinya nak kena beli cash sebab dengan installment pon dah boleh dapat :) contact saya untuk maklumat lanjut ok..

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork