Friday, April 12, 2013

Unboxing Tea Party Bag of Love : April's Edition Semanis & Seindah I Love You!!!

As Salam semua

Bag of Love, Delectable Treats & Blog
Apa persamaannya? Nothing? No-no-no. Mesti ada sesuatu. 

Beg, kek & Blog Coklateyes.
Yes! Ada yang jawab betul. Itu semua favourite aku! Woohoooo!!! 
Ibarat irama dan lagu yang bersatu! Perfect!


Sebagai perempuan, mana mungkin aku tak terliur melihat beg yang comel. Dan sebagai perempuan, tak kan lah aku tak mencair bila tengok kek dan segala jenis manisan yang tersaji depan mata yang dihias comel lagi menarik. Dan alangkah indahnya kalau semua tu aku dapat melalui Blog Coklateyes milik aku yang comel ini. 

Secomel Blog Coklateyes, yang mana nama pun dah menggiurkan... jadi AKU LAH SELAYAKNYA (kena confident!!!)  menjadi salah seorang blogger yang dijemput untuk sesi Unboxing Tea Party "The Bag of Love" hasil kolaborasi Delectable  by Su & The Butterfly Project yang akan berlangsung pada 27 April 2013 di Delectable Treats, Paradigm Mall. 

Kenapa? Sebab aku dah terimpikan betapa indahnya majlis itu nanti...





Dengan nama The Bag of Love, pastinya Tea Party di Delectable  menjadi satu kenangan yang paling indah dalam arena blogging aku. Dah terbayang di kepala aku, belon-belon comel bentuk hati menghias indah cafe Delectable. Rona putih yang menjadi pilihan pengasas Delectable, Su menjadi latar paling romantik untuk perasmian The Bag of Love. Sebuah beg yang penuh dengan kecintaan, perasaan kasih sayang yang menebal juga aura romantis yang tak terkata.

Ditambah pula, keenakan manisan mulut dari Delectable yang ohhhh...... bikin hati mencair. Alunan muzik piano atau violin yang mengasyikkan buat kau terbuai seorang diri merasai nikmat. Mesti ketika tu, aku dah tak pandang orang lain! Para blogger yang ada ketika itu semua anggun-anggun belaka persis bidadari comel yang semuanya terpegun melihat keindahan Bag of Love yang menjadi dambaan.











Ahhhhhhhhhhhhhh!!! Semua tu bukan angan-angan! Bakal menjadi kenyataan bila aku dijemput untuk sesi Unboxing Tea Party "The Bag of Love" dan aku berpeluang review Bag of Love : April Edition yang menjadi impian setiap wanita di luar sana! 

Kenapa??? Beg ni bukan sekadar impian malahan sesiapa yang dapat sungguhlah bertuah!!! Penuh kejutan, penuh kegembiraan dan penuh dengan keterujaan. Setiap bulan, Bag of Love akan dipenuhi dengan pelbagai beauty product. Awesome lah kan kalau macam tu. Dengan bayaran RM 39.90 dapat barang-barang kecantikan yang best macam tu.  Huisssh, lagilah aku excited nak pergi Unboxing Tea Party "The Bag of Love" April Edition ni! Aku yakin kali ni mesti lagi best dan gempak surprise yang bakal menanti. Dahlah begnya comel, isi dalamnya gempak, memang bikin aku nak-nak-nak!!!




Semoga Blog Coklateyes yang manis lemak berkrim ni terpilih untuk merasai nikmat Delectable Treat dan keterujaan Bag of Love. Moga tuah ada untuk aku dan korang, tak kan tengok saje? Tak nak merasai nikmat yang sama ke??? 


Nak ke Tea Party tu pun boleh jugak. Mana tahu ada rezeki korang. Mudah je, asalkan semua syarat kat bawah ni dipenuhi :

Terms & Conditions:
1. Open to all Malaysian Beauty & Lifestyle Bloggers
2. Registration begins today until 21st April, 2013 11.59pm
3. Fifty (50) bloggers from Malaysia will be selected to review Bag of Love's April Edition.
4. Out of the fifty bloggers, thirty (30) will receive exclusive invitations to the Unboxing Tea Party held at Delectable Su, Paradigm Mall on 27th April, 2013 at 11am (session 1) or 2pm (session 2).
5. Bloggers will need to submit a blog post on why they would like to review and/or come to the Bag of Love, Unboxing Tea Party at Delectable Su. Feel free to be creative but do link back to The Butterfly Project's Fanpage.
6. Incomplete entries will be deemed void. E.g missing blog post link.

This is an exclusive collaboration with Bag of Love and Delectable Su.

Maklumat lanjut -------------------KLIK LINK INI--------------------------

p/s: Segala gambar adalah sumber daripada Google. Terima kasih!


14 comments:

  1. impian wanita je ke? aku nak jugak kah kah kah

    ReplyDelete
  2. wahhh bestnya...good luck tau ! :)

    ReplyDelete
  3. good luck
    good luck
    good luck
    good luck
    good luck
    good luck
    good luck
    good luck
    good luck
    good luck !!!!

    tulis banyak banyak sikit

    baru la LUCKY !

    wehehehe

    Oren nak join
    tapi Oren kecik lagi

    memang terliur ...
    memang kalau bab bab makan ni
    serah je kat Oren ..

    konfem licin !

    *wahhhhhhhhhh*nyum nyum*

    ReplyDelete
  4. All d best

    mudah2an rezeki itu milik kamoo..amin

    ReplyDelete
  5. as salam...BW..n terus polow.. good luck eeh..semoga terpilih..t leh wat rebiew lagik!...gilo ko kalu tak terliur..jgn kan cik azue..yg pak2 pun leh hanyut pandang...aduhai...anyway...semoga ukhwah berpjgan yer...

    ReplyDelete
  6. sekali lagi,,, kalau la muja dok kat kl,, hahaha

    ReplyDelete
  7. Omg Omg Omg!
    Teruja!!!!

    Uhhh , too bad if was selected (if join) , I won't be around.

    All the best , dear!

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum innanie...good luck k...:)

    ReplyDelete
  9. Nice entry! Btw, congrats berjaya menandingi ratusan peserta lain & berpeluang join party besok! Mesti best kan? Tak sabar nak baca entry review Bag Of Love April Edition! Waiting for my courier too! ^__^

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork