Thursday, May 9, 2013

Country Chick Steak | Hidangan Baru Dari Kenny Rogers Roasters!

As Salam semua

Ini aku nak pesan awal-awal. Mana yang tengah lapar aku sarankan sila jauhi entry ini. Sebab tak pasal lapar akan membawa risiko besar pada korang lepas baca entry ni. Heheheh.

Selasa lepas berkesempatan dan diberi peluang untuk review makanan terbaru daripada Kenny Rogers Roasters. Wah wah wah. Makan free sapa yang tak suka kan. Bergembira sakan perut aku malam tu menerima makanan yang super enak lagi percuma itu.

Memperkenalkan kepada anda.....


COUNTRY CHICK STEAK!!!




Ah, apa barang tengok gambar tak real kan. Tapi kalau gambar je pun dah sedap gila, cuba bayangkan aku yang memang merasa betul-betul. Aduhai sedapnyaaaaaa beb!



Ini pilhan aku untuk malam tu. Tak membangkitkan selera? Meh, aku zoom sikit!









Nama hidangan ni adalah Country Chick Steak. Chicken Breast yang di marinated dengan herbs kemudian di tuangkan creamy mushroom sauce. Ya Allah sedap dia kemain!!! Sauce dia pekat dan lazat tu buatkan rasa dia blend and juicy. Daging ayam yang tebal tu memang berbaloi dengan harganya iaitu RM 20.90. Untuk air pulak, ada 3 pilihan iaitu Breezy Island iaitu gabungan tropical fruits and mango, kiwi kisses, dan veryberry wave untuk strawberry. Memang a good combination. Harga pulak RM 9.90 Sedap gilos!!!



So, apa tunggu lagi. Cepat-cepat serbu KRR. Hidangan ni adalah limited offer dan hanya untuk dua bulan saje. Lepas ni takde lagi. Ilek! Sapa cepat dia dapat! Rugi tak rasa tau.





p/s: suka hati makan free!



6 comments:

  1. Nanie belanja Asyik..sedapnya..mmg lapar ok..:)

    ReplyDelete
  2. adusss,, bila la nak try ni,, haisyyy

    ReplyDelete
  3. Entry ni bikin lapar kembali deh.nyum nyum.confirm sedap ni.

    ReplyDelete
  4. ye... makan makan dan makan.. eeehe

    ReplyDelete
  5. Thanks for the review. Next time jumpe lagi =)

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork