Tuesday, May 14, 2013

Fight For My Right Against SONY Malaysia! (Part 1)

As Salam semua

Baru lepas nangis sebab geram sangat! Takde mood langsung terus hari ni. Kau baca dan nanti aku update lagi. Sumpah aku memang mengamuk kat phone hari ni. 



Satu per satu kelemahan mereka sebagai customer service aku detect... dan waktu tu aku attack!!! Kau jangan ingat jual benda main sedap je mahal-mahal. Risiko untuk customer servicenya pun bertambah tahu!!! Kau ingat aku senang-senang nak keluar duit lagi? NO WAY!!!Aku akan update lagi. Ada banyak pembohongan dalam sesi CUSTOMER SERVICE yang diagung-agungkan oleh company jualan!



aku rindu vaio aku...hukhukhuk....



P/s: SONY. MAKE BELIEVE.
 YOU WILL BELIEVE WHO'S YOUR CUSTOMER NOW!!!



10 comments:

  1. Fight, fight for it baby.. Itu hak kita.

    ReplyDelete
  2. aii, macam mana boleh ke tangan orang lain pula....laptop dah la jenama brand terkenal, kalo service macam nie, memang orang tak belilah, beli brand lain la nampaknya...

    ReplyDelete
  3. Ish2, teruknya service dorang.. Fight mesti fight!

    ReplyDelete
  4. haissyyy,, hanya gah pada nama nampaknya,,

    ReplyDelete
  5. Saya suka CS Apple. Mantap. Mungkin masanya untuk beralih arah ke Mac?

    ReplyDelete
  6. pejuangkannya ! saya menyokong awak. kurang ajar suka hati lepas tangan . dia ingat laptop u Rm1 ke T_T

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum awak. saya sokonggg awak! insyallah awak akan memang! doa banyak2 yeee :)

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork