Wednesday, June 12, 2013

Benda Baik Perlu Di Kongsi

Assalamualaikum semua

Aku sekarang dah rajin bertwitter. Tak tahu pasal apa. Suka sebab rasa macam cakap dengan diri sendiri aje sebenarnya. Actually tak jugak, dari twitter, kalau elok gunanya, elok lah faedahnya. Macam ini. Salah satu yang aku dapat dari twitter. Aku share kat FB, dan jugak dekat sini. Supaya lebih ramai yang mengerti dan memahami. 





Dan tiba-tiba aku dapat conclude macam ni : Biarpun, kawan kita menolak kita, membenci kita, kembalilah pada keluarga. Sebab buruk baik kita, keluarga tetap terima! :)



p/s: Twitter boleh jadi medan berdakwah jugak!



12 comments:

  1. keluarga adalah perkara terbaik utk semua org..:)

    *Buffering earning? Apa tu?
    http://asyikmaiburogu.blogspot.com/2013/06/buffering-earning.html

    ReplyDelete
  2. twitter sy penuh dgn bunyik cengkerik je.

    :P

    ReplyDelete
  3. betul. jangan sesekali membelakangkan keluarga terutama ibubapa. kawan yang baik susah dicari

    ReplyDelete
  4. bestlah ayat ustaz Don tu mintak pinjam er...

    ReplyDelete
  5. saya tak pandai sgt guna twitter. tapi mmg betul la tuh, baik atau buruk kita nih keluarga tetap terima jugak.

    ReplyDelete
  6. saya tak pandai sgt guna twitter. tapi mmg betul la tuh, baik atau buruk kita nih keluarga tetap terima jugak.

    ReplyDelete
  7. betul tu akk..:D lyeen setuju..twiiter klu elok kita gunanya maka eloklah jadinya..:D

    ReplyDelete
  8. Wow... Dalam maknanye 2... Terus tertusuk ke kalbu... (^_^)Tibe-tibe Homesick plak... Hu3

    ReplyDelete
  9. stuju tapi rasa tak puas bertwitter sebab ada limit perkataan,, so lbih suka bertweet di fb,, boleh gitu? haha

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork