Saturday, July 27, 2013

Dekorasi Rumah Untuk Raya? Semuanya ada di Delima HOME!

Assalamualaikum semua

[BLOGGER CONTEST]

Adik-adik kat bawah ni semua datang jumpa aku... katanya ada masalah negara. Sampai tak lalu makan. Tak lena tidur. Monyok muka semuanya... apa masalah ni adik comel?







Selamat Datang ke.............











Delima HOME merupakan satu hub interaktif kelengkapan rumah yang terbaik di Malaysia!!! Bukan senang nak shopping secara online untuk kelengkapan rumah. Dengan bertujuan "making modern living lifestyle more accessible", Delima HOME menawarkan pelbagai area kelengkapan rumah. Daripada perabot, dekorasi dalaman dan luaran, bilik tidur mahupun dapur semuanya boleh didapati di sini!!! Cuba tengok nombor 1, 2 dan 3 atas tu!

1. SERVIS 

Untuk memudahkan para pelanggan Delima HOME, pelbagai kemudahan dan jaminan diberikan kepada pelanggan.  Customer servis yang boleh bantu sekiranya ada masalah, free delivery untuk penduduk sekitar Lembah Klang, pulangan duit dalam masa 14 hari sekiranya kita berubah fikiran dan untuk meringankan beban kewangan ada jugak ditawarkan installment payment bagi selected items. Haaa tak bagus tu? Banyak perlindungan dan kebaikan kepada pelanggan. 

2. KEPELBAGAIAN TAWARAN

Ini paling menarik. Aku rasa Delima HOME sangat lengkap. Dari A-Z, semua kelengkapan satu rumah boleh didapati di sini. Tak payah lah kau nak beli katil, kedai lain... nak beli sofa pergi kedai lain. No-no-no! Di bawah satu bumbung, Delima HOME ada semuanya. Just pilih saje dan tentukan bajet korang... terus boleh beli. Kan senang gitu. Jimat duit, jimat masa dan jimat tenaga!


3. BAJET

Ni kan musim raya, mungkin ada di antara kita yang berhajat nak beli perabot dan kelengkapan baru. Tapi tak mahu berhutang dan membebankan. Usah risau!!! Delima HOME boleh membantu anda. Tengok tu, ada disediakan ruangan untuk kita menganggar bajet kewangan bagi barang yang kita nak beli. Jadi, awal-awal kita dah boleh rancang kewangan kita sebelum membeli. Bak kata orang, ukur baju di badan sendiri! 


KELENGKAPAN RUMAH YANG TRENDY



Daripada pemerhatian aku lah, Delima HOME menawarkan kelengkapan rumah yang memang up-to-date dan trendy! Cantik-cantik belaka pulak tu. Boleh je nak sesuaikan dengan tema rumah korang macam mana. Semuanya boleh dipadankan!!! Lagi menarik, sekarang ni hampir KESEMUA kelengkapan ada potongan harga yang berbaloi!













Mana boleh promosi raya Aidilfitri tak ada!!! Bila nak raya ni, mestilah rumah kita kena hias cantik-cantik. Tapi paling penting mestilah jimat dan bijak berbelanja. Di Delima HOME, pelbagai gaya dan inspirasi yang boleh disuai padan dengan ruangan kediaman anda. Mereka pun boleh bantu! Cakap aje... Insya-Allah segala impian kediaman anda dipenuhi!! Kau tengok beberapa idea dekorasi rumah kat bawah ni. Alahai... bukan main kelabu mata aku bila tengok satu-satu. Semuanya comel. Geram lah!!! 






PEMBAYARAN?


Alaaaa itu jangan risau. Kan dah cakap tadi, Delima HOME berorientasikan memudahkan para pelanggan. Oleh itu, ada banyak cara nak buat pembayaran. Semuanya di hujung jari aje. Janji ada fulusnya!!!




LAGI.....


Nak lagi? Tak cukup lagi? Ini... dengan sign-up news letter, sebanyak RM 10 voucher akan diberikan!!! Yahooo!




DUIT RAYA KHAS UNTUK BLOGGER

Yang ini khas untuk blogger saje. Kalau nak duit raya dari Delima HOME, jom sama-sama sertai Blogger Contest. Mudah aje caranya... dan paling penting hadiahnya LUMAYAN beb!!! Cepat join segera. Contest tamat 15 Ogos 2013 ni yer....



KESIMPULAN

 Amacam semua?? Delima HOME ni apa macam?!!!



Jadi... mari ramai-ramai kita ke Delima HOME! Kelengkapan raya untuk rumah anda semuanya ada disini!!! Dengan hujung jari... anda masih boleh mendekorasi rumah! So, sapa nak ikut ni aku nak pergi Delima HOME?






Untuk maklumat lanjut : 







13 comments:

  1. Blh buat poket kering ni hehe..tengs sharing

    ReplyDelete
  2. hehe comelnya promotion ni..

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum innanie...wah bestnya...:)

    ReplyDelete
  4. wwooow :) kreatiff :) good luck ! :)

    ReplyDelete
  5. nampak menarik contest tu.. pergh. kena berkira-kira untuk join ni

    ReplyDelete
  6. lembah klang jauh sgt.. huhuhu..
    http://vitamindelight.blogspot.com/2013/02/makan-udang-dengan-vitamin-c-boleh_20.html

    ReplyDelete
  7. alaa tlepas apa2 pun tahniah innanie sbb mng tempat ke2 3rat tu perghhh..blnja akak ^_^

    ReplyDelete
  8. tahniah kak fatin,, dah menang contest ni :D

    ReplyDelete
  9. Tahniah Inanie menang 2nd round up untuk contest ni! Terbaik lah entri ni.. =)
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork