Sunday, July 28, 2013

Keputusan Clinique Beauty Giveaway Blog Coklateyes

Assalamualaikum semua


Clinique Beauty Giveaway telah pun tamat 3 hari yang lepas. Alhamdulillah, kira-kira 30 orang yang turut serta dalam GA ni. Terima kasih banyak-banyak aku ucapkan buat mereka yang sudi join sama. Sokongan korang amat dihargai.


Baiklah, tanpa melengahkan masa...aku akan umumkan 5 pemenang bertuah untuk Clinique Beauty Giveaway :


drum roll please...

jeng....




jeng....




jeng....




ini diaaaaaaaaaaaa!!!






* para pemenang SILA CHECK EMAIL ANDA ye! 


JOM KITA TENGOK BLOG PARA PEMENANG 

- SHULAILI : http://cintaitupurple.blogspot.com/
- LIZZIE YASMIN : www.kisahkatakpink.my


TAHNIAH!!!!! Diucapkan kepada kelima-lima pemenang ni. Sekalung tahniah diucapkan!!! 5 pemenang ini telah memberikan slogan terbaik untuk Blog Coklateyes. Insya-Allah nanti aku akan buat satu entry untuk compile kan slogan mereka.


Untuk redeem hadiah : 


Kindly drop by NUFFNANG's office to collect it. 

Open from 9.00 am to 6.00pm on weekdays, and is located at

 Nuffnang Office,

12B-5 & 12B-6, Heritage House,
33 Jalan Yap Ah Shak,
50300 Kuala Lumpur, Malaysia.


Collection deadline: 30th September 2013 (Monday)

*P.I.C : Anne Cheah 
[email : anne.cheah@nuffnang.com.my]


Pada bila-bila masa ikut kesempatan korang untuk redeem hadiah. Boleh berhubung dengan person-in-charge untuk proses redeem ok. Kalau tak sempat nak ambil, boleh mintak tolong kawan-kawan ambilkan. Dan kalau tak boleh jugak, boleh berhubung dengan Anne untuk proses pengeposan. Anne sangat baik orangnya. Friendly dan boleh lebih kurang. Cubalah baik-baik dengan dia... community manager tu. Mana tau lepas ni korang pulak boleh dapat advertorial post dari Nuffnang! 

Sekalung tahniah diucapkan!!!

Buat yang kurang berjaya, jangan berkecil hati ok. Insya-Allah kalau ada rezeki lagi dari Nuffnang, aku akan anjurkan lagi giveaway sebegini. 

Terima kasih atas sokongan anda! 


9 comments:

  1. oh..kena pi amek sendiri ke..mujur tak menang..heheh..

    Tahniah pada yang berjaya..untung la..boleh try pruduk best..

    ReplyDelete
  2. thanks banyak2. x sia2 usaha. i tried my best to get it for a present to my mum. Thanks a lot. Your blog give me a lot of information :)

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada pemenang :)

    ReplyDelete
  4. waaaa..maceh tuan tanah :)

    alamak! sy jauhla..kna mntak tlg Nuffnang tolong poskn la mcm ni :)

    ReplyDelete
  5. tahniah buat yang berjaya :D

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork