Wednesday, July 17, 2013

Keratan Akhbar Gadis Analogi Dalam Simpanan UM Library

Assalamualaikum semua


Ini sekadar buat rujukan dan simpanan aku je. Maklumlah detik macam ni memang agak susah untuk aku padamkan. Dan perasaan bangga serta berbesar hati tu tetap meluap-luap walaupun dah lama berlalu. 

Aku kongsikan dekat sini keratan akhbar .COM (Citra Orang Muda, Utusan Malaysia) yang mana satu masa dulu aku dan Blog Coklateyes telah memenuhi ruang tersebut. Yang lebih membanggakan aku, keratan ni telah disimpan dalam simpanan perpustakaan UM.


Alhamdulillah.... esok lusa... kalau anak cucu aku masuk UM, aku harap mereka berbangga bila dorang nampak keratan akhbar ni... Moment beharga dalam hidup aku. Syukur!

Tak sedikit pun aku nak riak, tapi untuk berkongsi perasaan gembira ni dengan pembaca Blog Coklateyes yang sebenarnya menjadi salah satu elemen inspirasi dalam berblog, aku kongsi bersama korang keratan tersebut. Korang pun boleh baca keratan akhbar tersebut dengan jelas....





Untuk baca entry semasa kejadian [KLIK SINI]....enjoice!






9 comments:

  1. Alhamdulillah..insyaAllah akan menjadi kenangan untuk anak cucu nanti

    ReplyDelete
  2. acecececececeyyyy,syoknyaaaaaaaaaaaaaaaaa.... :D

    ReplyDelete
  3. bagus utk rujukan anak cucu kita.

    ReplyDelete
  4. wah.. inspiration kan,,, hehe

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah seronoknya..kenangan terindah tu nanie..:)

    ReplyDelete
  6. PM tumpang gembira...tahniah yer...;)

    ReplyDelete
  7. retis UM ni..ohoho..penah masuk UM,tapi tak study pun..member je study situ..gi melawat..aahaha

    ReplyDelete
  8. wahhh..bestnyerla kan..leh jadi kenangan..leh tunjuk kat ank cucu

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork