Thursday, July 11, 2013

Nuffnang : CPUV Campaign Bulan Julai

Assalamualaikum semua

Selalu jugak tengok beberapa rakan blogger update entry mengenai running BE Nuffnang di blog mereka. Fuhyoh! Kemain meriah masing-masing ye semua. Berlawan-lawan. Banyak gilos. Ada tu sampai 9-10 iklan sekali jalan. Tak ke meriah gitu? Sedap je mata memandang bila iklan bermain di mata sebegitu meriah berdendang kan. 

Walaupun aku punya tak sebanyak mana, namun syukur banyak-banyak. Rezeki Blog Coklateyes tetap ada. Tak dari Nuffnang dari benda lain pun ada. Yang penting usaha. Betul tak? Tak perlu nak jeles dengan performance orang lain.



Jadi, untuk bulan Julai ni ada tiga iklan running di Blog Coklateyes. Alhamdulillah. Harapnya boleh kumpul banyak-banyak. Boleh sampai berbuah banyak macam dalam ENTRY INI. Dan mungkin kalau tak rezeki di situ, mungkin Nuffnang berikan di sini pulak.... Syukur...



p/s: Moga rezeki dari blog semakin bertambah. Lagi nak raya ni kan...


22 comments:

  1. advertorials mana tu?hehhe....best gila kot, nuffnang skrg bermurah hatikan,alhamdulillah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu dapat advertoria for clinique. Alhamdulillah Nuff nampak pemurah di hari mulia ni :)

      Delete
  2. tahniah inanie...yg advertorials tu untuk apa plk?huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih normi... adevertorial tu benda lain pulak, dia dipilih oleh Nuff untuk adevrt satu-satu produk!

      Delete
  3. akak pun baru metered earning dah dapat satu BE lagi melekat alhamdulillah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syukur Alhamdulillah.... rezeki akak tu

      Delete
  4. sy xphm btl dgn cpuv ni cmne bg duit? hehe

    ReplyDelete
  5. Trafik gempak dapat BE memang sedap. Trafik siput dapat BE memang tak rupa apa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab tu lah kita guna strategi awak, time tengah ada BE lekat, kaw-kaw pulun traffik.

      Delete
  6. tahniahhh nanieeee :))
    semoga rezeki nanie dalam duni blog melimpah ruah yeeee :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah nanie..lps ni makin bertambahlah yea..eh blogbuster tu ape?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya-Allah asyik. doakan ye.. emm blogbuster tu.. kena buat video

      Delete
  8. tahniah tahniah...rezeki semua tu.. :)

    http://www.alyzafisol.com/

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah dik...tahniah..rezeki kan

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork