Friday, July 12, 2013

Promosi Aidilfitri Dress Lace : Res Ipsa Collection

Assalamualaikum semua

Puasa dah tiga hari dah kan. Tapi aku yakin mesti ada yang sedang sibuk usha baju raya lagi. Sekarang ni memang trending aku tengok jenis baju raya lace-lace punya. Sebab lace ni memang forever favourite lah. Dari zaman mak aku dulu, lace memang menjadi idaman. Nampak classy dan eksklusif. Jadi, jom aku bawak korang ke satu butik shopping online yang ada menjual dress lace-based. RES IPSA COLLECTION












Haaa apa macam? Aku rasa macam sweet je dress dari RES IPSA Collection ni kalau dipakai di Hari Lebaran. Manis ayu gitu. Warna dan fashionnya jugak terkini. Material korang jangan risau. Insya-Allah dari material terbaik.

Dan lebihh menarik, sempena kedatangan Syawal, RES IPSA memberikan DISKAUN sehingga 15% kepada pelanggannyaSetiap pembelian kedua pula mendapat potongan harga 20%. So Apa  tunggu lagi.Haihhh untungnya lahai.... Apa tunggu lagi jom beli.

Oh, sebelum terlupa RES IPSA jugak ada menjual tudung bawal plain Kangaroo, macam-macam colour ada. Tinggal match kan dengan baju raya korang je.

Siapa yang ingin borong pun boleh dapat harga yang murah di sini. Sesiapa yang ingin menambahkan pendapatan sempena hari raya boleh sama-sama menjadi Team RES IPSA COLLECTION dengan menjadi egen/ dropship. Setiap jualan baju boleh dapat komisyen yang tinggi. Sebarang permohonan boleh emailkan kepada ainnurmardhiahazmi@gmail.com




Jadi, jangan malu jangan segan....



CEPAT-CEPAT KE BUTIK RES IPSA. [KLIK SINI]

Facebook : Res Ipsa Collection ------  https://www.facebook.com/ResIpsaCollection





13 comments:

  1. Cantik dressnya semua. Suka pulak tengok. Nak usha lah, mana tahu ada berkenan

    ReplyDelete
  2. Wah kak. cantik semua koleksi. tudung bawak kanggaroo ada ye... ini kena tengok ni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tudung bawal kanggaroo.. tudung bawak kanggaroo takde :) hehehehe

      Delete
  3. lace memang kesukaan ramai. kita pun banyak dress lace. tak panas lagi satu material lace

    ReplyDelete
  4. Intan penggemar lace! Nak tengok nak tengok. Baju raya pun belum lagi ni!

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum awak! cantiknya baju2. geram tengok tau ;p

    ReplyDelete
  6. memg ohsem la....meroyan jap tgk koleksi nih

    ReplyDelete
  7. uihh santai betul cara dorg bizness..cantik bkenan tgk :)

    ReplyDelete
  8. cantik sesangat,, tapi dah ada baju raya dah,,,

    ReplyDelete
  9. rambang mata tau. xtau nk pki pe hri rye ni. huuuu

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork