Friday, August 2, 2013

Baru Join 5 Minit Dah Dapat RM 5!!!

Assalamualaikum semua

Ini memang aku nak share dengan korang. Kalau boleh lagi banyak, lagi bagus. Lagi ramai lagi meriah. Macam ni. Selama ni aku tak tahu pun yang 8Share ni memang mudah untuk dapatkan earning. Ingat orang lain macam main-main je kan... pancing orang...

Dah namanya pun Malaysia Private Rewards Club. So memang dengan mudah boleh dapat pelbagai reward yang disediakan. Aku baru ni je join 8Share ni. Baru dalam 5 minit je. Mak ai... bila bukak dekat part dashboard... peh memang tak sangka. Dalam masa 5 minit yang ciput macam tu je, dah boleh earning RM5. Terbeliak mata aku. Tak ke berbaloi tu???




Cuba bayangkan kalau 5 jam...5 hari... 5 minggu...wah-wah-wah. Mana tahu ada rezeki lebih kat sini kan. Tengok gaya blogger Apit pun dengar cerita nak raya ni dia dapat habuan besar daripad 8Share. Meriahlah raya dia... sampai dekat RM500 tu...

As usual, aku ni kan buta IT sikit... menggagau jugak lah celah mana nak klik, dashboard apa semua kan. Tapi jangan risau. Di 8Share, semua dah disiapkan. Dah diberitahu awal-awal macam mana nak naikkan earning kita. Dengar tips blogger yang dah berpengalaman, dengan 8Share earning mereka semakin masyuk. Baguslah...untung-untung boleh tambah lagi pendapatan berblog kan. 


Tengahari tadi dah naik lagi earning aku. Hasil UV daripada iklan yang aku share di facebook. Walaupun aku rasa aku agak lambat dan baru dalam 8Share, tapi aku rasa masih belum terlambat untuk aku kumpul duit poket. Tak hari ni, esok lusa mesti banyak...

Tak kan korang tengok je... tak nak kumpul sama duit poket dengan 8Share?
JOIN 8SHARE dengan -----------KLIK SINI----------------



15 comments:

  1. Assalamualaikum sheila baru join semalam.. hehehe :)

    ReplyDelete
  2. RITU ONIE JOIN DAH,TAPI STOP LA JAP,FOKUS KAT CHURP2 DGN NUFFNANG,HAHA

    ReplyDelete
  3. dah buat dah..tapi penat share.. earning tak bergerak pon..

    ReplyDelete
  4. dah join tp x tau nk menggayakan nya hehehe

    ReplyDelete
  5. baru daftar tadi jugak.. jom exchange link ^^

    ReplyDelete
  6. me oredi join..baru je..thanks..^_^

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum innanie...mcm best je teringin gak nak join la...:)

    ReplyDelete
  8. Asyik pun join juga aritu..best2 kejap jea dh dpt duit..;)

    ReplyDelete
  9. dah join....tapi earning lambat naik......

    ReplyDelete
  10. good luck..ade duit blnja..hehee

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork