Thursday, August 8, 2013

Gambar-Gambar Keriangan di Aidilfitri 1 Syawal

Assalamualaikum semua

Dah lepas dah 1 Syawal. Alhamdulillah. Dalam kesederhanaan, kita semua menyambut Syawal dengan penuh kesyukuran dan kegembiraan. Yang jauh berkirim salam, yang dekat berkunjung-kunjungan. 

Cakap pasal 1 Syawal, aku tengok timeline aku... bukan main semua orang bergaya sakan dengan baju baru. Macam-macam pesen. Macam-macam stail ada... Warna pun meriah. Ceria je. Cantik masing-masing. Dari pemerhatian aku lah kan, ada beberapa warna yang menjadi tema raya tahun ni. 

Paling banyak adalah Biru dan Turquoise! Kedua yang aku perasan mendominasi raya tahun ni adalah brown, merah dan hijau! Alahai comel-comel semua lah dengan warna-warna meriah ni. 
Suka aku tengok. Jom, kita tengok beberapa kawan-kawan aku di facebook bergaya sakan di pagi Syawal. 































Semua gambar kat atas ni randomly dari timeline facebook aku. Kiranya ni semua kawan-kawan aku kat facebook lah. Mohon maaf kalau ada yang tak suka atau marah gambarnya aku ambil tanpa izin. Tapi niat aku sekadar nak kongsi kebahagiaan dan keceriaan kita semua di pagi Syawal.

Maaf Zahir dan Batin! :)


p/s: Gambar aku... nanti-nanti lah ye... heheeheheh




14 comments:

  1. Wah ada gambar phat family la ..selamat hari raya

    ReplyDelete
  2. Wah ada gambar phat family la ..selamat hari raya

    ReplyDelete
  3. wah!!...selamat hari raya akak...fi pun ada kad raya kat blog fi jemput jenguk.. :)

    ReplyDelete
  4. gambar Asyik pun ada juga..hehe..thanks nanie..:)

    ReplyDelete
  5. meeriah ntol tgk gambar semua..happy di hari raya.

    ReplyDelete
  6. ok,, merah will be the one next year :D

    ReplyDelete
  7. woah! semua cantik & segak. harap2 boleh jumpa Innanie kat event satu hari nanti.

    ReplyDelete
  8. selamat hari raya aidilfitri maaf zahir & batin kepada seluruh muslimin & muslimat...

    ReplyDelete
  9. wah semuanya ceria!! deno kat hospital je.......

    ReplyDelete
  10. A'ah ramai bertemakan biru kan. Tunggu gambar Innanie plak. Hehe
    Selamat hari raya! ^^

    ReplyDelete
  11. woahhh..mcm2 tema. meriahnya!! Raya tahun ni shira tema hijau amerald. ^_^

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork