Tuesday, August 13, 2013

GIVEAWAY FAIR & LOVELY bersama ASYIK MAIBUROGU

Assalamualaikum semua

Aku tahu masih lagi dalam mood raya kan. Aku pun sama. Heheheh. Raya-raya jugak, tapi blog jangan di lupa. Macam-macam sebenarnya dalam kepala ni plan nak update blog. Tapi, rumah aku non-stop tetamu datang menziarah ayah. Alhamdulillah. Tetamu semua kan bawak rezeki. Bila dah malam, badan letih... memang tak dan lah nak meluah idea kat blog. 

But not for this... aku nak join satu Giveaway dari salah seorang kawan blogger aku yang memang aku kagumi, Asyikin Izas! Dah lah tu, hadiahnya pun emmmm sangat mengujakan. Korang boleh memenangi hampir Fair & Lovely bernilai RM 50!!!







SFair & Lovely merupakan krim pelembap muka nombor satu di Malaysia, kini memperkenalkan rangkaian Advanced Multi Vitamin. Apakah kandungan yang terdapat di dalam Advanced Multi Vitamin ini?

J : Rangkaian Advanced Multi Vitamin Fair Lovely mengandungi vitamin B3, C dan E.


Fair & Lovely Advanced Multi Vitamin dan Asyik Maiburogu dapat memberikan inspirasi serta mengubah hidup saya secara positif kerana keyakinan dan kecantikan itu satu insipirasi hebat buat wanita. Kulit wajah sempurna dan keyakinan tinggi memberi saya kekuatan untuk turut menginspirasi yang lain juga. 


S : Pengalaman indah anda di Hari Raya Aidilfitri dengan kulit wajah cerah berseri. 

J : Aidilfitri itu hari kemenangan. Hari untuk tampak cantik dan menawan. Penuh kesyukuran. Dalam kerendahan hati, iklas menyambut Syawal, kesempurnaan kulit wajah menjadi impian. Suasana riang gembira bersama keluarga dan teman merupakan satu memori indah yang mana mungkin dapat dilupakan. Ditambah pula dengan kulit wajah berseri dengan Fair & Lovely, lagilah hati berbunga-bunga kembang setaman. Indahnya Aidilfitri bila miliki kulit semulus hati yang suci! Salam Aidilfitri semakin meriah bersama Fair & Lovely! 





Untuk maklumat lanjut & join give away ni... SILA KE BLOG ASYIK!


7 comments:

  1. Weeeee..Alhamdulillah nanie join juga akhirnya..terima kasih..good luck yea..:)

    ReplyDelete
  2. Nak duit raya? jom! http://www.aimisyahirah.com/2013/08/contest-saya-nak-duit-raya-cik-misya-v2.html

    ReplyDelete
  3. weh macam mana awak dapat masuk majalah...saya pon teringin jugak mencariisteri.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. muja ada join dari blog sizueka,, nak join dari blog asyik la pulak,, wakakkaa,,, tamak tak? :P

    ReplyDelete
  5. good luck..ayat nanie perghh menakjubkan

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork