Tuesday, August 27, 2013

Keputusan Raya Beauty Give Away

Assalamualaikum semua




Baiklah. To be short. Ni nak umumkan 5 pemenang bertuah untuk RAYA BEAUTY GIVE AWAY yang aku jalankan. Walaupun tak ramai yang turut serta, tapi tak pe. Memang niat nak let go Natural Aqua Gel by Cure hadiah dari Vanity Trove & Sasa Malaysia tu. Nak happykan pembaca & nak mereka juga rasa betapa bestnya produk ni. Seriusly, aku sampai sekarang masih suka gila pada Natural Aqua Gel ni. Nombor satu dalam carta hati lah untuk kategori exfoliation gel. 

So, ini dia 5 pemenang yang bertuah!



Tahniah!!!! Tahniah!!! Tahniah diucapkan pada 5 pemenang kat atas ni. Terima kasih diucapkan banyak-banyak untuk semua peserta. Jangan risau buat yang kurang berjaya, Insya-Allah ada rezeki nanti boleh lagi aku anjurkan Beauty Give Away. 

Buat pemenang yang berlima atas ni, sila berikan butir diri anda : 

NAMA PENUH
ALAMAT 
NO. TEL

Emailkan kepada innanie.ariffin@yahoo.com.
  Butir diri mesti diberikan selewatnya 30.8.2013.

Jom lawat blog para pemenang.

1. Dear Xila @ http://www.dearxila.my/
2. Fahmi Aziz @ http://www.fahmiaziz.my/
3. Trislynn Chan @ http://prepandtrends.blogspot.com/
4. Nurmujahidah Ismail @ http://www.mujadafewa.my/
5. Busyra Takiyudin @ http://busyratakiyudin.blogspot.com/




15 comments:

  1. errr.. kat mane2 ada saja si muja ni.. hahaha..

    ReplyDelete
  2. tula hampir terlupa ada join heee tahniah semua :)

    ReplyDelete
  3. ala nama Asyik xde pula..huhu..
    tahniah pd yg menang..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa asyik.. jangan sedih-sedih ok! :)
      insya Allah ada rezeki Asyik nanti.

      Delete
  4. Tq banyak sis sbb terpilih. :)
    sy nak hantar email, tp email sis tu tak boleh. knapa eh?

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. tahniah kepada semua pemenang!!! :)

    p/s: blog dayangdeno dah bertukar domain : http://www.dayangdeno.com/

    ReplyDelete
  7. tahniah kepada pemenang..wah muja menang

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork