Friday, August 2, 2013

Keputusan Raya Moments of Closeness with Samsung & Iftar Bersama Blogger

Assalamualaikum semua

Haaa nak tulis entry ni sambil kesat ayaq mata sekejap.

[dalam hati....]

Ni semua salah Abang Kid aka Shakiddo. Dia telah menghancurkan harapan Raya aku untuk bermesra dengan Samsung Galaxy S3 yang aku nak. Tak aci. Mana aci dia bertanding sama dalam game ni. Dia dah memang anak emas Samsung. Nak banned Abang Kid!!! Tak kira. Nak paw duit raya kat dia tahun ni!!! ;(

[Realitinya....]

TAHNIAAAAAAHHHHH!!!! Abang Hishamuddin Fadzil, pemilik blog Shakiddo telah dinobatkan sebagai pemenang untuk contest Raya Moments of Closeness with Samsung. Begitu jugak dengan pemilik blog Pen Merah. Masing-masing berjaya membawa pulang barangan pilihan jenama Samsung bernilai RM 2000. Fuhyoh!!! Meleleh air mata aku tengok ni haaa.... Dengar khabarnya Abang Kid pilih peti ais dan Pen Merah pilih Samsung S4!!! :)




Walaupun aku dan kawan-kawan lain kurang berjaya untuk contest ni, tapi kami semua tak pulang dengan tangan kosong. Terima kasih kepada Samsung dan Manoah kerana telah menaja iftar kami semua di Pappa Rich, Bangsar.  Ramai blogger-blogger hebat yang ada. Antaranya, Cik Lilly, Kak Ruby, Kak Yana Yassin, Kiflly Mally, Kak Illy Ariffin, Kak Ayna, Boni Kacak dan ramai lahhh... semua memang dah terkenal. Aku ni... nasib baik ada Kak Sabby dan Sabrina Tajudin. Penah jumpa sebelum ni kan... so takdelah janggal sangat kan!  





Alhamdulillah, walaupun tak menang dapat lah jugak sikit duit raya. Syukur....syukur.... Bukan tu je, siap dapat member card Starbuck Cofee pulak. Dalam ada kredit naaa.... so, meh aku belanja minum kopi!



Terima kasih banyak-banyak aku ucapkan kepada pihak Samsung kerana sudi memilih aku dan Blog Coklateyes menyertai campaign ni. Yes, walaupun BCE tak sehebat mana tapi dengan peluang dan ruang yang diberikan, Alhamdulillah semuanya memberi hasil yang positif. Takpe, menang atau kalah bukan segalanya. Walaupun agak sedikit kecewa sebab plan nak hadiahkan pada ayah kan... tapi takpe. Insya-Allah rezeki aku ada kat tempat lain agaknya... Bersangka baik pada Dia! 



Peluang berkenalan dan iftar bersama teman blogger memang tak akan aku lupakan. Meriah dan kepohnyaaaa bukan main semua... Memang happening. Kenalan baru dan lama dalam dunia blog buat aku bertambah semangat lagi nak join event. Mana tahu ada rezeki lain lepas-lepas ni kan...
Untung-untung macam Abang Kid!!! Sifu tu woiii sifu!!!


Sekali lagi, tahniah aku ucapkan pada pemenang! Selamat Hari Raya semua :)



p/s: first paragraph tu acah je.... hehehehehe... maaf zahir batin Abang Kid!


13 comments:

  1. bestnyee awak.. kita nak jugak ...sob sob sob.. hahaahh.. alhamdulilah.. murah rezeki innanie sekarang..

    ReplyDelete
  2. hehe kita ni pemalu nak amek gambar >_<

    ReplyDelete
  3. saya pon terdetik perasaan sama mcm yg first paragraph tu.. hehehe.. KiD ngelattt.. mana aci!!! hahahaha

    ReplyDelete
  4. eh, gambor kite pun masuk blog coklateyes
    bangga jap, keh3

    salam kenal ye
    moga ketemu lagi di lain ketika

    ReplyDelete
  5. wah,,, bestnya dapat kumpul reramai!!!! tahniah buat semua,, semua pun dapat hadiah kan? hee

    ReplyDelete
  6. Wah! Tak menang pun takpe la ya.. Tahniah Kid dpt peti sejuk Samsung

    ReplyDelete
  7. Eh eh eh... saya menang ke????

    ReplyDelete
  8. wah bestnya rugi den xdapat join huhuhu

    ReplyDelete
  9. Kira okey lagi dapat lepak time malam tue.... abang man dok ofis je sebab kene keje aritu.... huhuhu

    ReplyDelete
  10. Sokong... kak dyh pun ckp dlm hati kid anak emas samsung.... hiihii.. (kid dah komen kan..dia tak baca dah entry nih kan? Haha... kid anak emas samsung... tak aci kid...tak aci...)

    Ala...tapi dpt gak duit raya lima puluh hengget kan...?

    Yg paling kak dyh jeles..dpt starbaknye kad..perghh..

    Syok..rezeki..

    :)

    ReplyDelete
  11. Sokong... kak dyh pun ckp dlm hati kid anak emas samsung.... hiihii.. (kid dah komen kan..dia tak baca dah entry nih kan? Haha... kid anak emas samsung... tak aci kid...tak aci...)

    Ala...tapi dpt gak duit raya lima puluh hengget kan...?

    Yg paling kak dyh jeles..dpt starbaknye kad..perghh..

    Syok..rezeki..

    :)

    ReplyDelete
  12. Rezeki dari Samsung lebih berpihak kepada KiD & penmerah. Tahniah untuk mereka..

    ReplyDelete
  13. waahh..meriah..memang pulang bukan tangan kosong..pasti dapat hadiah..bestnyer

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork