Tuesday, August 20, 2013

Peluang Untuk Blogger

Assalamualaikum semua

Hari tu aku dah publish kat FB & Fanpage Blog Coklateyes berkenaan perkara ni. Tapi rasa macam unfair pulak kan kalau tak hebahkan kat blog. Jadi, ini ada peluang keemasan pada blogger wanita :


Peluang untuk blogger. Kami sedang mencari blogger untuk : 

Kategori - 


1. seorang blogger+mummy yang breast feed baby dia, mempunyai follower >3000, gemar berfesyen & tak kisah free hair/berhijab



2. seorang blogger wanita (tak kisah married/single), mempunyai follower >3000, gemar berfesyen & tak kisah berhijab/free hair 





Jika anda orangnya atau anda kenal mana-mana blogger yang memenuhi ciri-ciri di atas, boleh cadangkan nama & blog beliau. 
Cepat-cepat, sapa cepat dia dapat!



Ada projek baeeeek punya!!!

*blogger luar KL juga boleh memohon. 
*blogger yang terpilih diminta untuk buat review mengenai keselesaan pakaian 
sebagai mommy yg breast feed baby & sebagai pengguna biasa

*blogger KL pula, MUNGKIN akan diminta untuk datang sesi photoshoot pakaian bersama blogger-blogger lain



Emailkan details anda  seperti di bawah ini ke 

innanie.ariffin@yahoo.com

Nama
Umur
Kategori : 1 @ 2
Lokasi
Email 
Url Blog 
Bil.Follower (pengguna blogspot) @ UV Sehari (pengguna wordpress)



Jadi, apa tunggu lagi. Cepat-cepat hantarkan detail. Mana tahu rezeki anda. Kita cuba ye!



p/s : Tarikh tutup 25 Ogos 2013 




13 comments:

  1. Alamak, tak cukup syarat la pulak.. Btw good luck kepada yg memohon :)

    ReplyDelete
  2. cuba war war kan jugak kepada kwn2 lain

    ReplyDelete
  3. wah.. syok ni.. tp xcukup followers... so saya nak tolong hebahkan sekali boleh? hehehe

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum. alamakkk satu je tak kena kriteria sheila. followers bawah 1k. tak dapat lah nak join kan? heee bestnyaaa kalau dapat join ni :)

    ReplyDelete
  5. alaaa..nk join tp followers tak lepas =(

    ReplyDelete
  6. follower xsampai 3k lg..so xlayak..hehe..good luck utk yg try..:)

    ReplyDelete
  7. Hehe.. tak layak sebab bukan fesyen blogger.. goodluck untuk yg mohon ^_^

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork