Thursday, August 22, 2013

WEVents 3rd Anniversary @ Armada Hotel, PJ : One Night for Superwoman!

Assalamualaikum dan Salam sejahtera

Sabtu lepas, diberi peluang untuk hadir ke Majlis Ulangtahun ke-3 WEevents di Armada Hotel, Petaling Jaya. Dengan bertemakan "Superwoman", meriah sangat malam tu. Masing-masing yang hadir siap berkostum semua. Comel-comel. Macam-macam karakter yang datang malam tu. Aku? Hehehe. Off-theme. Tak ikut tema. Hehehe. 


Aku dijemput ke WEevents Anniversary atas dasar jemputan daripada The Butterflies Project Malaysia. Buat yang masih belum tahu, WEevent adalah Women Only, Men Not Invited merupakan satu badan sukarelawan wanita yang membawa idea untuk para wanita bersama-sama berhibur, making connection & networking serta bertukar-tukar pendapat.

with Cik Lily Putih. Ikut tema kita berdua ni kan? 

On that night, antara group dari The Butterfly Project Malaysia yang hadir adalah Tammy, Ayna, Illy Ariffin, dan Cik Lily Putih. Paling meletup mestilah Tammy. Dengan costume Yoda!!! Comel je dia pakai. Walaupun muka cover-up dengan topeng, tapi tetap aku kenal itu Tammy!!!

Tammy Miu with her costume. Tapi sayang, Yoda bisu. hehehee
Malam tu, majlis bermula kira-kira jam 7.45malam. Of course lah, kalau dalam event blogger, antara yang mendapat perhatian daripada aku adalah makanan mereka kan! Maka tengah lapar tu! Hehehhe. Bersinar mata aku tengok makanan yang banyak dan sedap-sedap!



Ada banyak aktiviti yang dijalankan. Antaranya brain storming, manicure by Posh, Superwoman Show, Belly Dancing dan paling best ada lucky draw! Harap-harap ada rezeki. 



Founder of WEVent
Founder Bag of Love, Mimi inspired us by her simple speech

Antara superwoman malam tu yang membuat persembahan

This is the winner. dapat laptop Fujitsu! 

Tammy dapat penghargaan as Most Supportive Blogger. Memang aku setuju!
Bagai di kata, tanpa disangka-sangka memang masin mulut Cik Lily Putih mendoakan nama kami berdua sangkut untuk Lucky Draw... and Alhamdulillah.. memang pun, siap berturut lagi. Mula-mula CLP, lepastu nama aku. Kelam kabut kiteorang bertukar kamera! Hehehe

Bangga dapat TT Mask


Yeay!!! Aku menang dua set mask (5pcs each set) dari TT Mask. Alhamdulillah. Memang rezeki. Sebab the week before, stock mask aku memang dah habis dan aku bercadang nak beli mask dari mereka. Sekali dapat percuma aje! Semua jenis pulak tu ada. Syukur!


Dan yang kat bawah ni adalah hasil goodies bag yang diberikan. Ada macam-macam hadiah dan baucer yang diberikan. Penuh satu bag ye!


Paling seronok dapat Finger Touch Mouse yang sangatlah comelnya. Tak terjangkau pulak akal aku kat dunia ni ada mouse sekecik tu. Hanya sebesar jari telunjuk je.


Well, I'm really having fun with all the ladies on that night. Rasa bangga pulak sebab perempuan memang sebenar-benarnya Superwoman. A multi-tasking person. Career, family, diri sendiri semua perlu diuruskan dengan bijak. 


Juga semalam, event ni featured in NST paper. Dan tiba-tiba terselit gambar aku ketika mengusik Tammy si Yoda comel! :) walaupun eja nama salah. Pasrah aje lah!


Again, thank you so much to The Butterfly Project Malaysia.


7 comments:

  1. wah..seronoknya dapat join event macam nie

    ReplyDelete
  2. makin hari makin aktif tau kak fatin ni,, cemana dapat ni, nak tau gak,, hehe,, cer share cikit,, :D

    ReplyDelete
  3. wah! meriah sakan perempuan nie..haha

    ReplyDelete
  4. wewitt..masuk paper lg dia..bestnya dpt join event mcm ni..;)

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork