Wednesday, September 18, 2013

Akibat Tak Mampu Nak Beli Ipad Mini....... Jadi Tolonglah Undi!!!

Assalamualaikum semua

Sesedih tajuknya... begitu jugak sedihnya perasaan ini. Tapi harapannya menggunung tinggi. Serius ni beb. Aku memang dah lama aim nak beli Ipad Mini. Namun... kau tahulah keadaan aku kan. Kocek kosong tak pernah berenti. Ada rezeki sikit buat urus family dan macam-macam lagi. Jadi, salah satu cara nak penuhi impian aku yang satu ni... aku join je lah contest yang tawarkan Ipad Mini sebagai hadiahnya. Bak kata orang "Tuah ayam nampak di kaki, tuah aku... siapa tahu!"

Sehubungan itu... *peh ayat macam dalam surat rasmi...*

Aku mohon jasa baik korang, para pembaca BLOG COKLATEYES yang comel belaka lagi baik hati.. untuk bantu aku merealisasikan impian yang satu ni.

Caranya? Mudah je.... TOLONG VOTE GAMBAR AKU boleh??? Pehhhlis!!!!

Langkah-langkah :

1. KLIK LINK INI --------https://www.facebook.com/PixyMalaysia/app_429009623883948

2. Klik Tab Galeri



3. Cari gambar aku sampai dapat *pehlis jangan gelak. mihmihmih!*


4. Klik UNDI & Kalau lagi baik hati KONGSI/SHARE sekali :)



Terima kasih sangat aku ucapkan untuk setiap undian korang!!! :) Oh, lupa...kalau korang nak join sekali pun boleh. Lagi ramai lagi seronok kan. Mana tahu rezeki korang jugak. Ini cara nak join contest ni :



Hadiah pun menarik tu! :)


p/s: Doakan aku menang Ipad mini weyh!!!


9 comments:

  1. Assalamualaikum yanggg! sheila undi ya! semoga berjaya dan semoga murah rezeki awak. insyallah. dagu tu, kemain tau.. jeles tengok dagu belah awak tu :)

    ReplyDelete
  2. deno dah vote semalam :) good luck nanie!!!!

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork