Tuesday, September 17, 2013

ESCAPE : Aplikasi Percuma Buat Penggemar Movie!

Assalamualaikum semua

Hari public holiday ni kan, keje nya apa lagi? Aku suka kalau dapat gather dengan kawan ke, dengan family ke. Sambil lepak-lepak, makan-makan. Dah gitu, apa lagi... mestilah aktiviti paling utama nak tengok movie. Syok woh! Tapi yang tak syoknya. Malas benar bila public holiday nak drive pergi mall. Confirm jalan jammed, susah nak cari parking dan lagi kejam sedih hidup bila tiket wayang habis! ;( 

No worries! Aku ada penyelesaiannya. Aku rasa mesti korang pun suka. Ye lah, sapa yang tak suka bila dapat melepak dengan family atau kawan-kawan sambil menonton filem kegemaran kan. 

Mari, sama-sama kita gunakan aplikasi hebat yang terkini, yang super duper best dari Celcom ; ESCAPE. Sehebat namanya. ESCAPE memang betul-betul boleh bawak korang lari dari hiruk pikuk kota dan bebanan kerja mahupun study sebab hanya dengan ESCAPE, segala movie di hujung jari beb!



Apa tu ESCAPE? 

Ye tak ye, ESCAPE tu senang ceritanya macam satu library entertainment lah. Semua dalam satu aplikasi. Kau bawak kesana kesini. Waktu kau boring ke, takde kerja... sambil-sambil boleh layan movie terkini, live concert tak pun korang boleh tengok movie lama-lama dulu yang korang ter-miss!

Nak tahu tak apa lagi kelebihan ESCAPE ni, paling best ESCAPE ni ada kelebihan dari segi PAUSE & PLAY at any device, anytime. Contohlah, kalau korang tengok movie dekat laptop malam tadi,  than ngantuk tidur kan korang pause je movie tu... so sekali kat ofis time lunch nak sambung tengok kat handphone ke, just continue play. Tak payah nak tengok dari mula lagi. Kan senang tu! 



See. Macam aku ni, tak puas usha masa makan cendol... balik rumah pun aku usha lagi apa nak tengok sambil lepak-lepak holiday ni kan... 

alaa bantal tu saje sama kaler dgn baju. bagi effect ngandung pulak! LOL
Bila aku dok usha ESCAPE ni, mak oi... banyaknya lahai pilihan movie. Korang cakap je nak genre apa. Semua dia ada. Ada thrill, action, horror, romance. Macam-macam. Mana taknya, ada lebih 500 pilihan movie. Ada Korea, Hollywod, Hindi dan tak lupa jugak local movie. Semua ada.



Lagi syiok, boleh layan concert live events, live news pun boleh jugak. Sama lah macam tagline yang dijanjikan "Irresistible Moment, Unmissable Events". Dan hanya bayar bermula 80 sen je per jam. Murah tu, murah! 


Kalau kau tanya cemana pulak kualiti video ni, don't worry beb... sememangnya mengagumkan. Dengan teknologi terkini serta resolusi HD, semua filem dan video dari ESCAPE adalah sangat memuaskan hati. Clear!!!




Mungkin ada yang risau dari segi sekuriti kan. Jangan risau, ESCAPE awal-awal lagi dah sediakan sekuriti untuk had umur bagi mengelakkan kanak-kanak bawah umur daripada menonton filem dan aksi tak sepatutnya! Bagus kan :)



Kalau korang nak jugak sama meneroka movie dengan aku, cepat lah register kat ESCnow [REGISTER HERE]  buat akaun satu, than teruslah meneroka dengan lebih 500 movie tu!!!! See. Aku dah buat satu! Lagi-lagi yang Celcom users, lagi lah rugi kalau tak guna app ni kan...



Jadi apa tunggu lagi... dapatkan segera aplikasi ESCAPE di gadget anda. Sesuai untuk semua jenis pengguna, iOS, Android, MacOS mahupun Window. Malahan untuk pengguna Celcom, ada berita gembira... aplikasi ni boleh dimuat turun secara PERCUMA!!!! Yahoooooooo!!!! Cepat-cepat... download free di market sekarang. 

Search ESCnow dan segeralah mendaftar! 



12 comments:

  1. Kalau nk pause tu then nk sambung tgk blik esk hari kena byr lg 80sen ke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak yah bayar 80 sen lagi sebab kita dah ada pass :)

      Delete
  2. best gak software ni. tapi blom cuba. hehe

    ReplyDelete
  3. bayar 80sen tu dari kredit celcom ke yayang?

    ReplyDelete
  4. nak install jugakkkkkkkkkkk.. heeeeeeeeeee~

    ReplyDelete
  5. Ni yang jackie Chan punyer erk..hehe..untuk celcom je ke free..

    ReplyDelete
  6. Salaam.. dear, nk tnye yg tu note ke mega??

    ReplyDelete
  7. memang best..tgk je la iklan escape jakie chan tu kan..hee

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork