Monday, September 2, 2013

Hadiah Kemenangan "Write & Win Blogger Contest by Delima Home" Selamat Sampai!

Assalamualaikum semua

Last week kan aku ada bagitau yang aku menang Delima Home Blogger Contest. Alhamdulillah hadiah kemenangan dah selamat pun aku terima dari pihak penganjur. Syukur Alhamdulillah sekali lagi. 



Mula-mula ingat nak gambar hadiah je, sekali pihak Delima Home nak gambar yang siap dengan muka pemenangnya. Alahai. Malu den. *eh tiba malu.selalu bab gambar aku nombor satu kan.hahah*



Walaupun tak lah banyak mana, tapi syukur sangat-sangat. Boleh tambah duit poket untuk ke projek Butterfly, The Lost World of Tambun. Memang happy sangat dengan hadiah kemenangan ni.

Than, bila ada duit mulalah gatal tangan nak beli itu ini. Dan-dan terbeli pulak....


Aku memang gila beg sikit. So, macam pejam mata jelah beli sebab dua-dua design aku suka. Memang favourite aku jenis bag macam ni. Yeay!!!! :)

Alhamdulillah syukur semua. Moga-moga tambah lagi rezeki Blog Coklateyes di bulan September ni. Amin-amin-amin!




28 comments:

  1. wah..tahniah dapat kumpul collections..hehehe..apepun tahniah atas kemenangan tu ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih awak.
      doakan lebih lagi ye! :)

      Delete
  2. hehehehe... terbeli pulak beg ye.. alhamdullilah, rezeki awak.. semoga sukses selalu ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah kan!! T____T heueueueue..

      tapi memang dah berkenan beg cenggitu, kebetulan ada duit. apa lagi kan!

      Delete
  3. laa,, kata nak bawah pergi tambun,, haha,, suka la tu,, am happy for you.. tahniah once again!!! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah mujaaaaaa tolong tolong!!!! hahahaha

      akak tak dapat kawal ni. tu lah plan nak bawak ke tambun. dan-dan terbeli. cemana ni???

      thank you muja!!!

      Delete
  4. bestnya dapat hadiah..waa nak bercuti lagi tu..ikut!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. elehhhh dia tu nak pi honeymoon kan!!!!

      :)

      Delete
  5. Tahniah..!! Tumpang gembira sekali

    ReplyDelete
  6. tahniah nanie..leh belanja ni hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih phat. boleh.. nak belanja air kosong je! :) hehehe

      Delete
  7. Assalamualaikum. alhamdullilah syukur. murah rezeki awak. hehehe. beg tu serius cute!

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam

      Terima kasih akak. harap doa akak dimakbulkan.

      :)

      Delete
  8. tahniah,,tahniah :) boleh nampak wajah kegembiraan disitu..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq so much! hahah boleh nampak ek?? ye lah kan sapa tak gembira kan? menang kot! hehehehe

      Delete
  9. Dapat bli beg..sampai dual plak tu..leh la bawak pegi tambun nanti

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork