Thursday, September 19, 2013

Jom Join "Peraduan WOW! Bersama #ephyramemeysuhaiza & #ephyra2u"

Assalamualaikum semua

Macam biasalah, sekarang ni rutin aku bila bangun pagi first thing first memang aku akan minum Ephyra tu. Ni bukan cakap kosong, tapi aku sendiri dah rasa perubahannnya. Insya-Allah on 24 September ni aku akan reveal satu per satu, apa perubahan yang aku dah alami. Seriusly sangat menakjubkan. Alhamdulillah sangat-sangat.

Baiklah, entry ni jugak berkaitan dengan Ephya. Tapi lebih menarik. Mungkin yang tengah baca entry aku ni macam ada niat nak guna Ephyra atau mungkin anda memang pengguna setia produk ni. Bagus.... memang andalah yang pihak Ephyra sedang cari.

Sekarang ni kalau korang nak tahu, selain "Cabaran 30 Hari bersama Ephyra" yang aku join ni, satu lagi contest yang Oceanlife anjurkan adalah Peraduan WOW! Senang je caranya tau. Tak payah slogan, tak payah bukti pembelian. Cuma ambil gambar aje kemudian boleh dapat 'hadiah' yang paling best!!!



Yes, yes hadiahnya adalah korang dapat dinner dengan Memey Suhaiza yang cantik lagi menawan sekarang ni, dengan suaminya Norman Hakim. Kalau korang nak tahu, Memey Suhaiza ni memang pengguna tegar Ephyra ni. Beliau sendiri memang mengakui kehebatan dan keberkesanan Ephyra ni pada diri beliau dan anaknya.

Ok. So, amacam korang nak join tak dinner dengan Memey? Aku? Of courselah!!! Dah siap-siap dah hantar kat instagram dan tag #ephyramemeysuhaiza & #ephyra2u. Nampak tak semangat dia nak menang ni kan? kehkehkeh.

Apa? Nak tengok gambar aku? Cewah!!! Aku takut kau gelak je nanti. Eh, tapi tak kesahlah kan. Mana tahu, tuah aku... dengan gambar ni boleh pi dinner sama Memey & Norman Hakim...

Mempersembahkan....


See.see. Aku tahu korang gelak. Kehkehkeh. Ah... tak kisah lah. Yang penting nampak tak cemana aku sayang gila dekat Ephyra tu? Tengok muka feeling tu? Haaa gitu lah... baru confident! Walaupun muka besar dulang, tapi sebab Ephyra ni bagus... aku confident je! Haa... bila dah amik gambar super kreatif macam tu, korang share di FB & Instagram. OK!



Tak payah nak berapa banyak LIKE ke apa, nanti pemilihan tu akan dijalankan oleh team Ephyra & Memey. Insya-Allah ada rezeki korang, ada lah... yang penting gambar kena best!!! Yahoooo!!!

dan untuk aku... ada berita gembira lagi...heheheh



Gambar aku Memey dah LIKE. Yes! Yes! Yes!!! Harap-harap lah ada rezeki nak makan sama-sama dengan Memey ni kan. Dengar cerita ramai cakap dia ni lemah lembut orangnya. Baik & peramah. Tak sombong gitu. Biasalah, orang Johor kan... ehem! :)

So, tak kan aku sorang je nak makan dengan Memey. Jomlah join sama!!!

Aku tunggu gambar korang ok!

Maklumat lanjut :






p/s: Untuk review & testimoni Ephyra aku yang pertama korang baca [SINI]





9 comments:

  1. nak pinjam kotak Ephyra tue utk ambil gmbr boleh... hehehh gudluck dear ^^

    ReplyDelete
  2. wah...dah like mean ada peluang.. gudlak...

    ReplyDelete
  3. coemlnyer muka die..semoga berjaya dengan muka comel ni..hehe

    ReplyDelete
  4. gud luck yer untuk peraduan nih..and nak bgtau luqman pon dah vote untuk peraduan ipad mini tuh..insyaallah kalau ade rezeki..dapatlah ipad mini tuh..hehe..amin

    ReplyDelete
  5. Gambar cun dah tu.memey Pun dah like..Moga ada rezeki nanie..aminn

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork