Monday, November 4, 2013

The Butterfly Project X Kinohimitsu Luau Party : Sila Pilih Saya!

Assalamualaikum!

Untuk entry hari ni, ada presenter baru...namanya MISS KINO. Jauh merantau. Asal dari Jepun. Tapi dengarnya tak lama lagi MISS KINO nak buat satu parti. Parti apa tu? 




Hehehe.... Nak kata apa??? Miss Kino ajak aku sekali lah untuk berparti! Mesti seronok kan. Ye lah, sampai party ni tak complete kalau aku takde. Kehkehkeh. But, wait.... parti apa ni MISS KINO?

Ini diaaaaaaaaaaaaaa............




Wah! Wah! Wah! Memang menarik ni... dengar cerita jugak ada macam-macam kejutan menarik yang MISS KINO sediakan. Paling seronok setiap peserta  berpeluang dapat 10 KEJUTAN HEBAT di party ni. Nak tau?


1. Kinohimitsu 1 Month Supply Goodie Bag worth RM230 for every butterfly
2. Beauty mocktail cup from the Kinohimitsu Beauty Bar 
3. Spin the Wheel to collect  Kinohimitsu "surprised" bottle drink!
4. Vila Manja Spa Package worth Rm280 X 3 LUCKY DRAW up for grabs!
5. Play the Kinohimitsu game and win more prizes
6. Do the hula with hotties from Celebrity Fitness!
7. Celebrity shares their testimonials
8. F&B throughout the night and pampering session
9. Instagram contest prize RM300 Kinohimitsu products hamper
10. Best Dressed Hawaiian blogger X 3 to win prizes up to RM300!


Tapi...bukan semudah itu untuk berparti bersama MISS KINO. Ada cabarannya! 




1. KINOHIMITSU : PRODUK MINUMAN KECANTIKAN TERBAIK

Sejak aku kecik lagi, aku memang dah kenal KINOHIMITSU ni. Mak aku pun memang minum dari dulu. Patutlah mak nampak forever-young! Kebaikannya memang dah lama terbukti. Bukan satu,dua kebaikan yang dijanjikan. Ada banyak!!!


Jadi, dengan adanya Party Luau ni, dapatlah aku semakin dekat dengan KINOHIMITSU. Semakin banyaklah kebaikan KINOHIMITSU yang aku boleh dapat!



2.  SUPAYA TAMPIL YAKIN & CANTIK BERSERI-SERI


Yes, dengan Party Luau bersama KINOHIMITSU ni, secara tak langsung, aku boleh bina keyakinan diri aku. Bukan senang kot nak dapat Hawaiian Party di Malaysia ni. Nak tunggu aku ke Pulau Hawaii, entah bila kan. So, boleh feeling-feeling cantik, anggun dan berseri macam wanita Hawaii. Kulit mereka takde masalah walaupun terdedah sinaran matahari yang terik!



3. TANDA SOKONGAN KEPADA
 THE BUTTERFLY PROJECT MALAYSIA 


The Butterflu Project dah terlalu banyak memberikan aku peluang untuk tampil yakin, cantik dan bersemangat dalam menjadi beauty blogger. Rasanya... sebagai menghargai SWAT team dan The Butterfly Project, sewajarnya lah aku join party ni. Semakin ramai, semakin seronok kan? 



4. PENGALAMAN PERTAMA 


Macam aku cakap tadi, aku memang dah lama teringin nak pergi Hawaii. Tapi belum ada rezeki. So, dengan Party Luau ni dapatlah aku merasa dan berpengalaman untuk Hawaiian Party. Tapi kan, lagi seronok kalau buat tepi pantai kan? Heheheh!



5.  GIRLFRIENDS....


Yes.Yes.Yes!!! Mana taknya, The Butterfly Project bukan sekadar untuk review produk kecantikan semata-mata, malahan daripada projek mereka lah aku kenal ramai beauty blogger yang lain. Of course lah, perempuan bila dah jumpa macam-macam yang diborakkannya! Non-stop talking lah!!! Gelak ketawa, makan-makan, gossip dan banyak lagi!!! So, tak kan lah aku nak lepaskan peluang keemasan macam ni kan? NO!!!



Jadi, adakah anda rasa saya layak ke 

THE LUAU PARTY by MISS KINO ini?



Harapnya, berjayalah penyertaan kali ni ye!!! ;)


Sama-sama kita nantikan keputusannya!


Terima kasih kepada para penaja:

Layari -

FB Butterfly Malaysia: 
https://www.facebook.com/ButterflyProjectMalaysia

FB Kinohimitsu Malaysia :
https://www.facebook.com/kinohimitsu

Blog :
http://www.plusizekitten.com/2013/10/the-butterfly-project-x-kinohimitsu.html



8 comments:

  1. Good luck Nani. nak pergi. tapi, tak kena dengan masa. hurmmm :(

    ReplyDelete
  2. Good Luck Nanie..semoga impian jadi kenyataan :)

    ReplyDelete
  3. such a sweet post! so detail and comeelll! glad innanie dapat! aarrgghh! xsabar nk berjimba ala ala hawaii gitew

    ReplyDelete
  4. wow.. nice view.. best article.. great value.. good luck :)

    ReplyDelete
  5. Nak pergi jugak..no org terpilih je ke atau mcm mana

    ReplyDelete
  6. comeyylah gambar pegang board tu..hehehe

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork