Sunday, December 8, 2013

Baviphat Brush Set Untuk Dimenangi!

Assalamualaikum semua

Kalau korang nak tahu, salah satu wishlist aku yang belum tercapai adalah untuk memiliki ini :


Mula-mula plan nak beli sendiri... nak complete kan my beauty make up collection. Tapi tunggu dulu!!!

Ada berita gembira rupanya... buat apa nak beli kalau ada orang nak kasi free! Yes babe, its FREE!!! Tak percaya?? Please lah percaya... Anis Athia, my one of Butterfly's Beauty Blogger tengah running satu giveaway yang mana hadiah utamanya adalah Baviphat Brush Set!!! Fuhyoh. Fuhyoh!

Korang tak nak ke???



Aku harap sangat ada rezeki untuk menang Year End Giveaway by Anis Athia ni. Hadiahnya cukup berbaloi. Bukan brush set je, ada banyak lagi.... Jom serbu ramai-ramai... mana tahu rezeki korang jugak :) Klik link kat bawah kalau nak join sama. Tak join rugi!

>>>>>>>>>>>>>>>BLOG ANIS ATHIA<<<<<<<<<<<<<<<<<<



3 comments:

  1. Tq kak innanie and best of luck ^_^

    ReplyDelete
  2. Good Luck Nanie..InshaAllah kalau berkesempatan nak join jugak :)

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork