Thursday, December 5, 2013

CLINICELL Oral Skincare : Beri Kesan 6000 Kali Lebih Hebat dari Vitamin C!

Assalamualaikum semua

----STICKY POST UNTIL 6/12/2013. Scroll down for new post---



Mungkin ada di antara pembaca Blog Coklateyes yang tengah mencari-cari produk kecantikan yang all-in-one dalam satu paket. Kata orang kalau semua ada dalam satu itu sangat bagus. Bukan sekadar memberi kecantikan dalaman, malahan luaran juga turut terserlah. 



CLINICELL, merupakan oral skincare yang terkini di pasaran. Walaupun ianya baru, namun keberkesanan produk ini amat mengagumkan. Untuk pengetahuan korang, CLINICELL merupakan produk kajian daripada pakar iaitu Mejar(B) Dr.Norhaliza Mohamad Najib, Ketua Penyelidikan & Pembagunan CLINICELL. 


CLINICELL ini memberikan pelbagai khasiat dan kebaikan kepada wanita. Bukan sekadar mengembalikan keanjalan dan kecerahan kulit saja, malahan ia turut meningkatkan kadar collagen dalam badan supaya pertumbuhan sel baru cepat berlaku. Ini secara tidak langsung akan memberikan seri pada wajah kita. 


Antara khasiat daripada CLINICELL :

1. mencegah penyakit kanser & 
penyakit yang berhubung kait dengan sel seperti strok & parkinson

2. melembap & memutihkan kulit

3. anti oksida & anti penuaan

4. mengurangkan kedutan & garis-garis halus

5. menggalakkan pertumbuhan semula kolagen

6. membantu keluarkan toksin dari badan

7. mengurangkan masalah sendi otot


Boleh tahan banyak jugak tu... paling aku berminat tu untuk penyakit kanser & penyakit yang berkaitan dengan sel. Bukan senang nak dapat penawar untuk penyakit tu kan? Ini sebabnya CLINICELL menggunakan bahan-bahan semulajadi yang berkualiti tinggi seperti AstaREAL P2AF Astaxanthin yang mana ciri kehebatannya seperti di bawah ni : 

- 6000 kali lebih kuat dari Vitamin C
- 800 kali lebih kuat dari CoQ10
- 550 kali lebih kuat dari Vitamin E
- 75 kali lebih kuat dari Alpha Lipoic Acid
- 40 kali lebih kuat dari Beta Cerotene




Fuhyoh!!! Memang power tu kan? Lagi? Apa bestnya lagi? Yes... CLINICELL memiliki sijil HALAL daripada JAKIM dan disahkan selamat daripada KKM. Jadi, tanpa was-was... CLINICELL memang bagus dan selamat untuk tubuh badan kita!

Jadi untuk korang yang berminat nak cuba CLINICELL ni, di bawah dilampirkan senarai harga dan promosi yang sedang dijalankan : 


Buat yang nak cari rezeki lebih tu, CLINICELL pun tengah cari rakan niaga. Insya Allah mana tahu, dengan cara ni, rezeki anda semakin murah. Tak salah kan mencuba. Aku pun kalau ada modal, boleh jugak nak mencuba cari rezeki lebih. Sapa tak nak kaya kan???

Maklumat lanjut mengenai Rakan Niaga : http://www.clinicell.com.my/


BERITA BAIK!!!!

Kata orang, tak kenal maka tak cinta...
Tak cuba, tak rasa, mana tahu keberkesanannya...

Jadi, CLINICELL telah bermurah hati untuk memberikan 2 paket percubaan 
kepada 7 orang pembaca Blog Coklateyes yang bertuah!

Hanya perlu buat beberapa step aje...

1. LIKE & FOLLOW. 
(kalau takde IG, Like FB ok!)

>>>FB CLINICELL <<<

>>>Instagram CLINICELL<<<

>>>Instagram Innanie Ariffin<<<
http://instagram.com/innanieariff


2. Cipta slogan mudah & kreatif dengan meninggalkan komen di entry ini,
seterusnya
COPY & PASTE slogan anda tadi pada FB Clinicell. (KLIK SINI)

***saya menggunakan awaiting moderation mode utk comment, 
jadi sebelum publish copy siap-siap slogan anda ok!***


"Saya mahu CLINICELL dari @BlogCoklateyes kerana ___________________________"
(tidak lebih 15 patah perkataan) 


3. Pemenang akan diumumkan pada 6 Disember 2013.


Selamat mencuba! 

13 comments:

  1. Saya mahu CLINICELL dari @BlogCoklateyes kerana mahu menjadi seperti lelaki-lelaki lain yang suci dan bersih tanpa jerawat, jeragat dan bebas toksin...

    ReplyDelete
  2. Saya mahu CLINICELL dari @BlogCoklateyes kerana saya mahu kulit muka yang sentiasa sihat dan segar dalam apa jua keadaan.

    :)

    ReplyDelete
  3. Saya mahu CLINICELL dari @BlogCoklateyes kerana nak cantik, yeah!

    ReplyDelete
  4. mcm mn nk post kt wall clinicell?post dkt komen ke?

    ReplyDelete
  5. Saya mahu CLINICELL dari @BlogCoklateyes kerana saya mahu dapatkan khasiat dan kebaikan CLINICELL !

    ReplyDelete
  6. camne nak tgglkan komen tu kat fb ye? tak boleh pon..

    ReplyDelete

  7. Saya mahu CLINICELL dari @BlogCoklateyes kerana saya ingin merasai sendiri pengalaman menggunakan bahan semulajadi untuk menjadikan kulit saya cantik dari dalam.

    ReplyDelete
  8. Salam pembaca blog coklateyes. Untuk mendapatkan sampel percuma CLINICELL Oral Skincare sila LIKE Fanpage kami telebih dahulu dan tinggalkan komen untuk mendapatkan free sample di

    https://www.facebook.com/clinicell.cosmeceutical/posts/579426925463859

    ReplyDelete
  9. Saya mahu CLINICELL dari @BlogCoklateyes kerana ingin merasai sendiri kesannya yang sungguh menakjubkan serta tertarik dengan cirri-cirinya yang 6000 kali lebih hebat daripada Vitamin C.

    ReplyDelete
  10. Saya mahu CLINICELL dari @BlogCoklateyes kerana cantik bukan saja bersih dari luaran tapi cantik juga dengan sihat pada dalaman

    ReplyDelete
  11. Saya mahu CLINICELL dari @BlogCoklateyes kerana ingin mencuba keberkesanan product ini dalam mendapatkan kulit dan tubuh badan yang sihat.

    ReplyDelete
  12. Saya mahu CLINICELL dari @BlogCoklateyes kerana ia mampu mengembalikan kehalusan dan kelembutan wajah saya di samping mencerahkan kulit muka saya..saya sangat yakin dengan CLINICELL!!!

    ReplyDelete
  13. Saya mahu CLINICELL dari @BlogCoklateyes kerana saya mudah ter-pengaruh dengan produk ini yang membuktikan keberkesanan produk ini dan saya ingin mencuba sejauh mana keberkesanan itu.

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork