CLINICELL Oral Skincare : Keputusan 7 Pembaca Bertuah Blog Coklateyes!!!

9:40:00 AM

Assalamualaikum semua


Salam Jumaat. Sebagaimana yang dijanjikan hari ni nak umumkan 7 Pemenang untuk Giveaway Clinicell yang aku jalankan 2 hari lepas. Setiap pemenang akan menerima 2 peket percubaan Clinicell :)



Jadi, pada mereka yang tersenarai di bawah ni, cepat-cepat PM aku di FB (KLIK SINI) details korang untuk penghantaran sample. Berikan nama, alamat & no. telefon. Paling lewat korang kena bagi details pada hari Ahad (8/12/13). Selepas tarikh tu, pemenang baru akan dipilih!



Tahniah sekali lagi dan terima kasih atas sokongan kepada Blog Coklateyes!

Buat yang kurang berjaya, macam yang aku janjikan... Insya Allah ada giveaway untuk perfume pulak!



  • Share:

You Might Also Like

10 Inspirasi Dari Pembaca

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

.