Monday, December 30, 2013

Ephyra : Tak Perlu Cerita Lagi Kesannya!

Assalamualaikum semua

Masuk kali ni dah kotak ketiga aku dapat dari Ephyra. Alhamdulillah dan sangat-sangat berterima kasih pada Kak Amiza atas segala jasa baiknya sebab sudi menaja aku sehingga tiga kotak Ephyra. 



Aku rasa kalau nak diikutkan dah memang tak perlu lagi aku bagitau dan ceritakan kebaikan Ephyra ni. Memang terbukti berkesan. Bukan aku sorang je cakap, dah beribu orang kat luar sana mengakui kehebatan Ephyra. Kalau tak minum sehari tu, rasa tak complete. Rasa tak sedap badan. Tapi, aku tak kira nak cerita jugak kat korang kebaikan Ephyra ni sebabnya setiap badan punya reaction beza-beza.

Bila masuk kotak ketiga ni, ada beberapa effect daripada Ephyra yang memang menggembirakan hati aku. Antaranya ialah :

1. HAID YANG SEMAKIN TERATUR, LANCAR & "STOK LAMA" DIBERSIHKAN

*bacaan perempuan saje*

Mula sekali, ini paling aku consider. Dalam beberapa bulan kebelakangan ni Alhamdulillah memang period aku teratur. On time datangnya. Seperkara lagi, yang ini memang buatkan aku gembira. Kalau kau nak tahu, dulu satu masa lah kan aku pernah tak datang period hampir 9 bulan. Sapa lah tak risau kan... lepas aku guna Ephyra dan period teratur ni, lebih kurang 3 minggu lepas ada "stok-stok lama darah haid" yang keluar. Kiranya dengan bantuan Ephyra, dia mencuci sistem dalaman kita sampaikan stok-stok lama yang mungkin ada dan menyebabkan tersumbat tu dapat dikeluarkan. Mula-mula aku cuak jugak, siap call mak semua kenapa jadi macam tu... mak cakap mungkin ni kesan daripada Ephyra. Memang syukur sangat kan! Walaupun darah ketul-ketul keluar, tapi langsung takde period pain! So takde gangguan sepanjang datang bulan!


2. ATASI MASALAH TULANG & OSTEOPOROSIS

Alahai macam orang tua pulak aku ni kan? Hahahah. Tapi seriously beb... akak aku pun bagitau kesan yang sama. Aku bagi kat dia cuba 5 paket Ephyra. Sebabnya dia mengadu sakit lutut bila naik tangga atau jalan kaki. Lepas dia minum Ephyra memang rasa kesannya. Jadi bila macam tu, aku pun bagi pada mak sekotak Ephyra. Mudah-mudahan dapat rawat atau at least kurangkan osteoporosis mak. Alhamdulillah, memang berkesan! Walaupun tak 100% tapi ketahanan kaki mak lebih lama untuk berdiri dan berjalan compare to yang dulu. 


3. MELAWASKAN BAHAN BUANGAN 

Yang ini memang rata-rata pengguna Ephyra rasakan kesannya. Lepas minum Ephyra, dalam setengah jam lepas tu mesti rasa nak ke tandas. Memang betul-betul melawaskan bahan buangan dan bahan toksik dalam badan. Bila perut lega dan takde toksik barulah rasa fresh setiap hari kan? Tapi, walaupun Ephyra melawaskan bahan buangan, bukanlah dia seperti minuman ubat kurus yang asyik ke tandas tu je! Ephyra tak sebabkan sakit perut ye!


4. KURANGKAN MIGRAIN 

Kerap jugak aku kena migrain. Pernah sekali tu, kena memang agak teruk. Tak tahu nak buat apa, terus ambil Ephyra satu paket. Lepas minum terus bawak tidur. Alhamdulillah, berkesan. Aku tak tahu apa bahan dalam Ephyra yang boleh ubatkan migrain, tapi orang kata kalau yakin Insya Allah menjadi! 



5. SUMBER TENAGA 

Part ni memang aku suka. Dah rasa macam kopi tongkat ali pulak siap bagi tenaga bagai ni kan. Tapi memang betul. Aku saje buat comparison tau, dalam seminggu satu hari aku tak minum Ephyra. Memang badan rasa berat dan lain macam. Lepas lunch je, haaa mulalah kelopak mata macam tak boleh bukak. Tapi bila hari yang minum Ephyra rasa ok je walaupun lepas perut kenyang. Tangan laju je buat kerja. Badan pun ringan. Memang bagi tenaga!




Mungkin ada sesetengah orang yang susah nak percaya dengan segala macam efek yang telah aku ceritakan selepas gunakan Ephyra, tapi pada aku satu je lah... korang kena cuba dulu baru korang tahu macam mana. Aku pum-pang-pum-pang pun kalau korang tak nak percaya tak jadi jugak kan?

Jadi, apa kata korang dapatkan sekotak Ephyra hari ni. Kalau korang masih ragu-ragu, cuba trial pack mereka pun ok. Insya-Allah memang korang akan rasa kesannya. Aku yakin. Kau pun kena yakin yang Ephyra memang the best! Aku memang puas hati sangat!


Maklumat lanjut :

Website :

Facebook : 


7 comments:

  1. salam nk tnya, kalau lelaki bleh gak ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh. Lelaki pun boleh guna. Kalau nak tengok review dari blogger lelaki boleh ke blog Ben Ashaari & Shakkido. Mereka pengguna Ephyra! :)

      Delete
  2. ehem-ehem..macam best ja ephyra ni..:')

    ReplyDelete
  3. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

    Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete
  4. bila la dapat minum ephyra ni..huhu

    ReplyDelete
  5. Akak dh minum ephyra kotak ke 2..memg ephyra bg kesan yg terbaik la

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork