Tuesday, December 24, 2013

S.O.X Fixie : Guna RM 1 Setiap Hari & Menang!

Assalamualaikum semua

Ingat lagi tak trend basikal fixie? Comel-comel kan semua. Setahu aku lah basikal fixie ni mahal harganya, cecah ribu jugak kan? Tapi jangan risau, sekarang ni Xpax tengah bermurah hati nak hadiahkan sebuah basikal fixie setiap hari kepada para pelanggan mereka! Fuhyoh!!!


Kalau korang nak tahu macam mana nak menang basikal fixie ni, korang kena baca entry ni sampai habis ok! 


Dua hari lepas, bertempat di Paradigm Mall seramai 9 orang blogger dan 64 Influencer telah dijemput untuk menyaksikan pelancaran Kempen S.O.X Fixie by Xpax ni. Mula-mula kami yang 9 orang ni semua terpinga-pinga jugak siapakah 64 Influencer itu? Bila sampai, kami lihat ramai sangat muda belia remaja belasan tahun dan awal 20-an sedang berkumpul. Jadi, siapakah The Influencer ni? 


THE INFLUENCER merupakan golongan remaja yang aktif bertwitter. Mereka-mereka ni masing-masing punya follower lebih 10k sehingga mencecah ratusan ribu follower di twitter sahaja. Antara yang turut hadir termasuk lah adik beradik Shilla Amzah iaitu Syadah Amzah dan abang kakaknya. Mereka memang hebat dalam twitter! Jadi dengan kelebihan yang mereka ada, begitu juga kami The Blogger ini, maka pada malam tersebut S.O.X Fixie event telah berjaya menjadi trending!!! Yeaaay!!!


Selain daripada majlis pelancaran, turut diadakan flash mob sebagai gimik pelancaran. Memang meriah dataran Paradigm Mall malam tu dengan pertunjukan flash mob dan pertujukan basikal fixie. Hebat budak-budak ni main beskal! 



CARA MENANG

So now, meh aku bagitau macam mana nak menang basikal fixie setiap hari. Caranya mudah je. Pertama, korang mestilah pengguna Xpax. Kalau bukan, korang boleh daftar sekarang di mana-mana Celcom Center. Kemudian dengan hanya spend RM 1 setiap hari sama ada untuk internet atau phone call, korany  yang cheeky-cheeky bom-bom ni secara automatik nama korang  berpeluang untuk bawa pulang sebuah basikal fixie dengan kaedah cabutan bertuah. 


Jadi apa tunggu lagi, cepat-cepat jadi pengguna Xpax hari ni jugak. Kempen ini berakhir 31 Disember 2013. Kalau korang tak nak, aku bawak balik basikal Fixie ni. Comel kot! :)




Untuk maklumat lanjut :

Website :


Campaign, Terms & condition :



1 comment:

  1. sape peminat pixie tu joinlah,rugi tak join..mana tahu bertuah dapat beskal pixie ni kan.

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork