Monday, December 2, 2013

Total Image Apple Stem Cell Drink : TAHNIAH!!! 20 Pembaca Bertuah Dipilih!

Assalamualaikum semua

Minggu lepas aku ada buat satu review + mini giveaway pada 20 orang pembaca bertuah Blog Coklateyes. Hadiahnya adalah, mereka bakal menerima 1 botol TOTAL IMAGE Apple Stem Cell Drink bernilai RM 8.90 dan voucher dari Watson bernilai RM 8.



Jadi nak tahu tak siapa 20 pembaca bertuah tu?

TAHNIAH !!!

1. LIYANA LUNIA
2. INTAN BERLIAN
3. ATTIYA SYAFIQA
4. FAQIHAH HUSNI
5. SYAZWANI AFANDI
6. MIMI AZIRAH
7. MARLIANA MUHAMAD
8. YANA AINA
9. MIEZA EVERDEEN
10. ERIOL LOH
11. KEIKO LOH
12. WANIEYS QALIEF
13. SALLY YATIEY
14. NUR AFIQAH NAJWA
15. NURUL HANANI
16. PUAN EZY
17. ZAKIEAZID
18. J-MEI
19. NUR SHULAILI
20. SYAFIQAH RUSLI 

Semua pemenang kat atas ni, untuk urusan penghantaran hadiah, sila PM kepada saya di  


- Nama
-Alamat
-No.Tel
-Email

Details di atas hendaklah diberikan selewatnya 5/12/2013. Selepas tarikh tersebut, jika details tidak diperolehi, saya akan pilih pemenang lain. 

Buat yang kurang berjaya jangan risau... sebab Insya-Allah tak lama lagi ada giveaway perfume pulak. Pun best kan dapat perfume....

Nantikan ye!  ;)


14 comments:

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork