Thursday, January 2, 2014

Cantik Beribadah Dengan Telekung Cotton Pastel

Assalamualaikum semua

Satu masalah kalau kita nak solat kat shopping complex adalah dari segi telekungnya. Kebanyakannya mesti kotor terutama di bahagian muka tu. Kadang rasa geli pulak nak pakai. Ye lah kalau dah keluar tahi lalat semua kan? Entah berapa lama lah tak dicuci agaknya. 

Disebabkan tu, Alhamdulillah sekarang dah ada telekung yang mudah nak bawak ke mana-mana. Mari aku perkenalkan : 

TELEKUNG COTTON PASTEL

Bukan sekadar mudah nak dibawa je, siap ada travel bag lagi. Mudah untuk sumbat dalam handbag. Ada banyak warna pilihan. Semua warna lembut dan pastel. Gembira aku tengok warna satu-satu. Bukan main lagi pastel colournya memikat hati. Disebabkan comel, cantik dan soft colour, aku pilih satu warna pastel green yang tengah tu. 


Seriously aku suka & sangat-sangat-sangat berpuas hati dengan Telekung Cotton Pastel ni. Kata Mira, businesswoman berjaya yang sorang ni, Telekung Cotton Pastel nya sangat unik. Tapi memang pun. Sebelum ni aku telekung cotton yang aku beli kainnya jarang tapi yang ini tidak! Kain cottonnya tak jarang, lembut, dan memang selesa. 


Selain dari tu, untuk aku sendiri yang plussize ni, masalah kedua adalah nak cari telekung besar & selesa.  Haih, kadang macam pasrah je pakai kain telekung kecik!  :( Tapi dengan Telekung Cotton Pastel, memang puas hati. Saiznya besar. Untuk aku sendiri memang tanpa was-was bila sujud tu kaki tak terkeluar!


Lagi? Part ketiga ni aku suka. Telekung Cotton Pastel ni, ruang bukaan muka dia lebar. Walaupun muka aku luas macam dulang, tapi muat & selesa. Taklah ketat sangat. Another thing, dia dapat cover bawah dagu aku. Maklumlah dagu runcing katanya! Tak iye-iye memang payah nak cover. Mujur ada Telekung Cotton Pastel :)


















Ada Banyak lagi sebenarnya corak, colour & jenis telekung yang dijual di Telekung Colour Pastel ni. Semuanya dengan kualiti dan harga yang terbaik. Ramai yang dah beli & dapatkan sendiri Telekung Cotton Pastel mereka. Jemputlah tengok mana berkenan. Cepat tau! Dah banyak SOLD OUT!


Dan sekarang ni, Telekung Cotton Pastel tengah buat YEAR END SALE. Semua harga runtuh. Murah & memang double berbaloi lah! Harganya sangat-sangat-sangat berpatutan! 


Apa tunggu lagi, cepat pergi beli! Untuk maklumat lanjut semua ada di bawah ni :

Facebook : 

Instagram :


9 comments:

  1. wowww..cantiknya telekung tu kak..bersemangat lagi nak tingkatkan amal ibadat.


    jemputlah singgah ke blog saya..:)
    http://www.wadahberbicara.my/2014/01/hello-2014_1.html

    ReplyDelete
  2. perempuan kalau shopping kat luar negara macam indonesia mesti beli telekong walhal dah berlambak telekong kat umah..hahaha

    ReplyDelete
  3. Cantik sangat.sekarang ni dah ade telekung untuk travel tapi nak kena bali lagi satu untuk tarvel letak dalam kereta in case kalau tertinggal kan..tak suka jugak kekadang tu pakai telekung awam..pakai sendiri punya lagi selesa dan bersih :)

    ReplyDelete
  4. kawan nad dah bagi satu..memang sejuk je kainnya..pakai pun ok

    ReplyDelete
  5. salam.harga borong brapa RM ye

    ReplyDelete
  6. Hye, sy b'mnat dgn tlekung ni.. jd, sy nk tnya, mcam mna cra sy nk b'hbung dgn puan selain facebook?? Krana sy tkde facebook.. kalu boleh, bg id wechat

    ReplyDelete
  7. wow.. pelbagai pilihan telekung dan warna yang sangat cantik

    ReplyDelete
  8. Warna telekung yang menarik dan sejuk mata memandang

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork