Wednesday, January 8, 2014

REEBONZ Contest : Beg Tangan PRADA bernilai RM 12,500 Untuk Dimenangi!

Assalamualaikum & Salam sejahtera semua

Kalau korang semua peminat handbag, aku rasa korang memang kena baca entry ni sampai habis. Sebabnya, hadiah yang mungkin menjadi milik korang sangatlah awesome iaitu sebuah BEG PRADA berharga RM 12, 500. Hamek kau. *peluh-peluh aku dengar harga dia!* So kalau nak menang, baca entry ini ok! :)


REEBONZ (sebutan Ribbons) memang sebuah online shop yang tak asing lagi. Aku sendiri, dah memang pernah dengar lama mengenainya. Reebonz merupakan sebuah online company yang membawa masuk beg-beg dan produk premium &  berjenama dari luar negara untuk dipasarkan di Malaysia. Ada lebih dari 800 jenama terkemuka  yang dibawa masuk dan telah terbukti menjadi pilihan rakyat Malaysia. Antaranya Prada, Gucci, MiuMiu, Givenchy, Tod's dan banyak lagi.




Lebih kurang sebulan lepas, aku & beberapa rakan blogger telah berpeluang untuk melihat satu pembikinan video Reebonz di Publika. Rupanya bukan senang tau nak bikin satu video. Walaupun berdurasi hanya beberapa minit. 





Banyak tenaga kerja & pakar yang digunakan. Masing-masing buat part mereka sendiri. Memang satu pengalaman baru untuk aku sebab tak pernah pun tengok di belakang tirai ni. Macam aku cakap, memang takes time jugak. 



Tapi hasilnya memang terbaik. Kau boleh tengok macam mana usaha mereka yang pentingkan mutu & kualiti memberikan satu video yang superb & cantik. Kat bawah ni hasil shooting tersebut.

http://www.youtube.com/watch?v=pBt7jWq7_Z8


So, sekarang lah masa ditunggu-tunggu. Aku tahu ramai yang tak sabar nak tengok, cemana agaknya rupa beg Prada yang harga RM 12, 500 tu kan? Aku tengok pun meleleh air liur wei. Memang cantik! Kata orang, boleh sama taraf dengan datin-datin lah! Heheheh. 



PRADA SAFFIANO LUX BORSA CERNIERA 
(Bernilai RM 12, 500) 



Memang terbeliak mata lah! Memang sesuai dengan cogan kata mereka "Unveil The Surprise", Reebonz mengajak semua rakyat Malaysia untuk turut serta dalam pertandingan ini. Nak tahu caranya? Mudah aje!


1. Daftar sebagai ahli Reebonz secara percuma di sini : 


2. Log in di link ini untuk terma & syarat:  http://www.reebonz.com.my/winpradabag_contest


3. Jawab 3 soalan mudah seperti di bawah :



4. Pemenang akan dipilih secara random. Terhad 1 entry untuk 1 peserta sahaja. 

5. Tarikh Pertandingan : 6 Januari 2014 - 6 Mac 2014.


Jadi apa tunggu lagi, mana tahu kan rezeki tahun 2014 untuk anda? Boleh bergaya sakan dengan beg Prada. Barulah havoc-havoc-havoc gitu katanya! Dah, dah... cepat join pertandingan ni! Jangan lepaskan peluang keemasan ni ok! 

Segala maklumat lanjut, sila layari : 

Website : 

Facebook : 


11 comments:

  1. perghhhhhhh!!!! ribu riban beg seketul.. mesti ramai gilak join ni..

    ReplyDelete
  2. lucky draw ke hmm hmm okay join! eh?

    ReplyDelete
  3. wahh bestnya kalau dapat handbag prada ni..

    ReplyDelete
  4. wah best produk ni tapi macam mahal aje haha

    ReplyDelete
  5. mantaplah contest ni..
    klu menang boleh buat hantaran kawen trus,hehe

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork