Saturday, January 25, 2014

Review Benefit Cosmetics : The POREfessional Agent Zero Shine

Assalamualaikum semua

Seperti kata Sabrina Tajudin dan Sabby Prue, kiteorang simpan rahsia ni memang dah lama. Dari tahun lepas lagi. Kalau ikut kan hati memang lepas je event terus nak update sebab dia memang best untuk digunakan. Memperkenalkan, produk terbaru dari Benefit...

The POREfessional Agent Zero Shine






As always, packaging produk Benefit memang menggoda kalbu. Cute, vintage style dan memang pandai memikat hati kaum wanita kan. Bertempat di Sunway Lagoon, kami semua diperkenalkan kepada The POREfessional Agent Zero Shine.





The POREfessional Agent Zero Shine berfungsi dalam mengurangkan kesan muka berminyak dan mengecilkan pores pada muka. Akan memberikan effect smooth dan tampak lebih gebu, The POREfessional Agent Zero Shine amat sesuai digunakan bersama produk Best Seller Benefit sebelum ni iaitu The POREfessional Pro Balm.



Hanya dengan 3 langkah mudah, segala "shine effect" dapat dihilangkan dengan serta merta dan mudah. Dengan saiz kecil dan mudah di bawah travel, memang aku letak je dalam handbag. Senang sangat nak guna!



sumber gambar : Sabrina Tajudin

INFO PRODUK 
Nama Produk: 
The POREfessional Agent Zero Shine

Harga : 
RM 115

Berat : 
7.0g 

Lokasi Store:
 Semua Benefit Outlet bermula Februari 2014

Facebook :
Benefit Cosmetics Malaysia 



14 comments:

  1. review produk yg mencabar keimanan dan dompet saya XD nnt nak beli la Benefit Porefessional dengan Agent Zero Shine ni. memang fokus kulit berminyak macam my skin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes Mieza. akak pun jenis oily and shinning skin bila dah mula tengahari.
      Akak memang bawak kemana je akak pergi since its really work to cover up your Glow In The Dark skin. heheheh :)

      Delete
  2. RM115 for the whole set? primer, foundation and powder?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Scha, Nope... RM 115 for the powder agent zero shine only.
      the primer is RM 110. :)

      Delete
  3. packaging nye mmg vintage. :)
    Ika pun kulitmuka berminyak + shine
    http://notamanjaku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. packaging nye mmg vintage. :)
    Ika pun kulitmuka berminyak + shine
    http://notamanjaku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Definitely gonna buy this once the semester starts.Its packaging is just sooooo adorable <3

    ReplyDelete
  6. nampak mcm best powder ni..kena trylah nanti..:)

    ReplyDelete
  7. The packaging looks really lovely and love the fact that it is small enough to carry around wherever you go just in case of touch-ups- though I wonder how long does the matte effect last? :P

    http://www.pen-my-blog.com/

    ReplyDelete
  8. Wow! Another must-have item to conquer my pores!

    http://www.celestechoo.com

    ReplyDelete
  9. wow menarik jugak produk ni.ada rezeki lebih boleh beli ni :)

    ReplyDelete
  10. suka sebab the packaging sekali dengan berus so can wear on the go <3

    ReplyDelete
  11. First time dengar pasal produk ni.. Menarik gak nih untuk dicuba! ^_^

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork