Wednesday, February 12, 2014

Harum Malam : Video Testimoni & Review

Assalamualaikum semua

Harum Malam : Video Testimoni & Review  | Sekali lagi diberi peluang untuk mencuba produk supplemen dalam terbaik, Harum Malam. Memang tak dapat aku nafikan, daripada first bottle aku gunakan Harum Malam lagi aku memang dah berkenan dan nampak hasilnya. 

Jadi, untuk kali ni... aku nak cuba bawak pendekatan berbeza sikit. Aku buat testimoni & review Harum Malam dalam bentuk video. Boleh gitu? First time kot buat video. Harap korang sudi tengok sampai habis ye!





Memang aku sendiri dapat rasakan, Harum Malam ni memberikan supplemen untuk badan terutamanya bila aku datang haid. Ye lah, waktu macam tu biasanya memang badan rasa lemah dan maaf cakaplah, kadang tu rasa bau badan tak selesa. Tapi dengan Harum Malam Alhamdulillah takde masalah tu.

KEBAIKAN:
  • Meningkatkan sistem tahan tubuh serta menstabilkan hormon
  • Mengurangkan stress, tekanan dan tension 
  • Memberikan tenaga &  kesegaran kepada tubuh badan
  • Membantu menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan
  • Meningkatkan dan mempercepatkan keinginan serta rangsangan seksual
  • Mengatasi masalah keputihan & vagina yang kering
  • Membantu membunuh bakteria dalam saluran kencing 
  • Mengatasi masalah kerap kencing
  • Sebagai sumber supplemen, makanan tambahan dan pemberi tenaga kepada badan & minda

Macam yang aku beritahu dalam video, rasa Harum Malam ni masam+manis. Tapi lebih kepada rasa buah delima. Ada sikit rasa ekstrak sirehnya. Aku amalkan ambil satu sudu pagi, satu sudu malam sebelum tidur. Insya Allah perubahannya boleh korang rasai.

Supplemen Harum Malam ni jugak yang bagusnya sebab dia sesuai untuk wanita yang dah berkahwin mahupun masih anak dara. Jadi, aku guna aku bagi sebotol kat mak aku jugak. Moga-moga bagi tenaga dan kesihatan mak berkekalan kan. Tapi, untuk perempuan mengandung tak sesuai ye. Ini disebabkan salah satu bahan dalam Harum Malam berfungsi untuk mengetatkan rahim. Jadi dikhuatiri jika boleh memberi kesan semasa proses kelahiran kelak.

INFO PRODUK 
Nama : Harum Malam 
Kandungan : Ekstrak Ros, Sireh, Buah Tin, Buah Delima, Kismis, Madu dan lain-lain
Isipadu : 250ml
Cara Pengambilan : 1 sudu besar (sudu plastik) 2 kali sehari
Harga : Semenanjung - RM 33/botol
              Sabah/Sarawak - RM 39/botol

Jadi, pada korang yang nak cuba Harum Malam ni sebagai supplemen kesihatan dan tenaga, korang boleh layari link di bawah : 

Website : 

Facebook : 


Email & Telefon : 
legacymarketing69@gmail.com / 016-4460677


17 comments:

  1. sunyi je video tu hmmm

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum nanie, wahh macam best. hehehe (^_________^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. best Sheila. Tapi TAK SESUAI UNTUK PEREMPUAN HAMIL YE.

      Delete
  3. menariknya video...comey je lukisan tu... :)

    ReplyDelete
  4. wah..dah bervideo Nanie..first time dengar suara Nanie..patutlah jadi emceeee..hehe..okay nanti nak try lah kalau xde any prob.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh..... sabar je fizah ni! kita malu sebenarnya nak bervideo ni awak :)

      Tapi, sekali sekala kan.

      Yep, cubalah! Sedap dan memang bagus.

      Delete
  5. Assalamualaikum Nanie.. Nurul terbangggg dari Blog Sheila, jenjalan ke sini.. Salam kenal :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam Nurul. Terima kasih sebab sudi datang. Wah, boleh terbang-terbang ni. Hebat! :)

      Salam kenal jugak. rajin-rajin datang sini ye!

      Delete
  6. Biasa dengar harum malam ni,tp tak pernah cuba lagi,slm kenal dan follow sini dari review blog sheila.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi datang dan follow! Salam kenal :)

      Delete
  7. Biasa dengar harum malam ni,tp tak pernah cuba lagi,slm kenal dan follow sini dari review blog sheila.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sudi datang jenguk kita.

      Thanks to Sheila jugak :)

      Delete
  8. ramai cuba harum malam ni..tau produk ni dari blogger duia farisya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes, Farisya lah bagitau kita pasal produk ni. memang best!

      Delete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork