Sunday, February 23, 2014

NURRAYYSA BEAUTY CARE Rahsia Wajah Cantik, Sihat, Berseri & Tanpa Cela

Assalamualaikum semua

Bila kulit wajah kusam dan tak bermaya, mesti kita perempuan ni rasa tak best kan? Kadang-kadang rasa segan jugak bila nak keluar jumpa kawan-kawan. Takut ada yang tegur kata kita kelihatan tua sebelum usia. Biasalah, dalam keadaan cuaca panas dan berdebu macam ni, tak dinafikan memang kulit cepat kering, kusam dan kadang-kadang tampak tak bermaya. 

Kini, di pasaran terdapat satu produk skin care yang memulih dan menjaga kulit muka anda dengan berkesan. Memperkenalkan kepada anda NURRAYSA BEAUTY CARE. Set skincare ini sangat simple untuk penjagaan kulit muka yang menyeluruh.



Terdapat kira-kira 7 masalah kulit muka yang boleh diatasi dengan produk ini. Semuanya masalah yang biasa kita alami. 

1. Masalah jerawat
2. Kulit muka berminyak
3. Masalah kulit muka berparut baru atau lama
4. Tona kulit tidak sekata
5. Masalah kulit muka berjeragat
6. Liang pori besar
7. Kulit muka terlalu kering



NURRAYSA BEAUTY CARE 

NURRAYSA BEAUTY CARE set Collagen 3in1 ini diformulasikan dengan rumusan gabungan hebat PURE MARINE COLLAGEN & CLAIRJU. Pure Marine Collagen ini memang dah terkenal sebagai salah satu elemen terbaik dalam membantu menyihatkan kulit manakala CLAIRJU merupakan hasil kajian para saintis yang mana ia merupakan satu jenis ekstrak prune yang telah terbukti mampu menjadi agen pencerahan dan pelembapan kulit yang bagus. Ia juga telah disahkan oleh pelbagai badan kesihatan dunia bahawa degan CLAIRJU ini, tekstur kulit semakin bagus hari demi hari.



KELEBIHAN PRODUK

- Mencantikkan kulit dan menjadikan ia lebih sihat, gebu dan licin
- Merawat jerawat,jeragat & kulit berminyak
- Mengecilkan liang pori pada wajah
- Mencerahkan kulit wajah
- Membuang sel-sel kulit mati
- Melembapkan kulit muka
- Memperbaiki struktur kulit muka dari dalaman
- Mengurangkan whitehead & blackhead
- Menghapuskan parut baru dan lama
- Merangsang penghasilan sel-sel kulit yang baru
- Mempunyai anti oksida yang tinggi
- Menganjalkan kulit muka & nampak lebih muda
- Sesuai untuk lelaki dan wanita 


NURRAYSA BEAUTY CARE SET COLLAGEN  3in1

Set ini merupakan set premium dan memang mendapat sambutan yang bagus dari para pengguna. Dalam set ini terdapat 3 produk yang pengguna bakal perolehi dan sememangnya ia akan memberi penjagaan yang menyeluruh pada kulit muka. Malahan dengan set ini juga, kesannya dapat dilihat dalam masa 7 hari. Hebat! 

- NURRAYSA BEAUTY PREMIUM SOAP 3in1 
- NURRAYSA BEAUTY MOIST SOFTENING SERUM
- NURRAYSA WHITE BEAUTY CREAM WITH UV PROTECTION




1. NURRAYSA BEAUTY PREMIUM SOAP 3in1

Dirumus daripada Japan Marine Collagen dan mengandungi Clairju serta Vitamin A,C dan E. Bertindak sebagai pembersih kulit wajah dan meningkatkan metabolisme kulit. Melindungi dan membaik pulih struktur kulit dari penuaan serta memberikan kesegaran yang berpanjangan.


2. NURRAYSA BEAUTY MOIST SOFTENING SERUM 3in1

Dengan gabungan dua bahan utama NURRAYA BEAUTY CARE iaitu Japan Marine Collagen dan Clairju, serum ini juga ditambah dengan vitamin B3 dan Leaf Extract yang mana ia berfungsi untuk memberikan kelembapan kepada kulit wajah. Selain itu, ia juga membantu mempercepat pembaharuan sel-sel kulit mati yang telah dibuang dengan Premium Soap nya. Fungsi 3 in1 dalam serum ini adalah bertindak sebagaimana krim malam dan toner. Hanya pakai serum ini saja, tak perlukan lagi krim malam!


3. NURRAYSA WHITE BEAUTY CREAM WITH UV PROTECTION

Dirumus dari bahan-bahan utama dan bahan semulajadi lain, krim ini berfungsi untuk merawat kulit dengan menghilangkan jerawat, jeragat serta parut-parut lama dan baru yang ada pada muka. Malahan, krim ini juga membantu mengecilkan pori di muka dan mengawal sebum supaya kurang berminyak.


Produk ini dijamin 100% HALAL (Pengesahan JAKIM) & SELAMAT kerana ia merupakan BUATAN MALAYSIA dan mempunyai sijil dari KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA. Penting untuk kita semua tahu semua ni. Maklumlah sekarang ni kan banyak produk tiruan dan membahayakan kesihatan! Malahan apa yang lebih menarik, produk ini juga sesuai untuk lelaki dan perempuan.



TESTIMONI DARI PENGGUNA SENDIRI







INFO PRODUK 

Nama : NURRAYSA BEAUTY CARE SET 
Buatan : Malaysia
Bahan : Salmon Fish Collagen + Japan Marine Collagen, Clairju, Susu Kambing, Minyak Zaitun, Vitamin A,C dan E, Ekstrak Bahan Semulajadi seperti Leaf Extract, Sweet Almond Oil & Premium Herbs
Status : HALAL & SELAMAT (Sijil dari JAKIM & KKM)
Kesesuaian : LELAKI & PEREMPUAN
Harga : RM 125 110/ set (sabun premium, serum & krim) ----PROMOSI!!!


MAKLUMAT LANJUT & PEMBELIAN 
Kalau korang berminat dan nak cuba satu, boleh hubungi nombor telefon di bawah dan KLIK LINK Official page yang diberikan. Nak dapatkan lebih banyak maklumat dan informasi mengenai produk terbaik ini pun klik link tu jugak.

NOMBOR TELEFON : 
016- 963 0751 / 016 963 0752

FACEBOOK : 

EMAIL : 
collagensoap@yahoo.com





4 comments:

  1. Replies
    1. Nampaknya macam tu lah. Mungkin boleh membantu mereka yang memerlukan kan...

      Delete
  2. banyak pulak produk sekarang ni..hehee..nad cuba nak gune ephyra

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gunalah Nad Ephyra. memang the best jugak.

      Delete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork