Saturday, March 22, 2014

REEBONZ : Adakan Clearance Sales Setiap Hari Sempena Ulangtahun ke-5!

Assalamualaikum semua


Satu masa dulu, aku pernah cerita pasal REEBONZ. Satu online shop yang menjual barangan berjenama yang tulen dari luar negara [KLIK SINI]. Untuk pengetahuan korang, REEBONZ kini telah berusia 5 tahun! Selamat Ulang Tahun Reebonz! Tahniah diucapkan!!!

Haih, bila dah ulang tahun mestilah yang ditunggu-tunggu ganjaran dan hadiah hebat dari Reebonz kan? Ada! Untuk tahun ni memang syok tawaran yang diberikan.

Untuk memberi ganjaran dan memeriahkan lagi sambutan Ulang Tahun Ke-5 REEBONZ, mereka mengadakan Daily Clearance Sale Events. Bukan itu aje, setiap hari juga terdapat potongan harga bermua 30% sehingga 50%! Half price tu! Promosi ni bermula dari 17 Mac sehingga 29 Mac 2014. 



Macam yang aku beritahu dulu, di REEBONZ ni memang ada banyak pilihan. Pelbagai jenis, jenama, style, juga fesyen yang diketengahkan dan dipromosikan sepanjang Clearance Sale berlangsung. Antara jenama yang memang HOT STUFF adalah seperti PRADA, Coach, Balenciaga dan banyak lagi jenama terkemuka dunia.

Semua barangan di REEBONZ ni memang 100% Aunthentic. Tulen dan diimport dari luar negara. Semuanya berkualiti tinggi. Kalau korang beli barangan dari REEBONZ ni, mereka turut menawarkan servis penghantaran percuma sepanjang berlangsungnya Clearance Sale ni. Best kan?



Bukan barangan perempuan je yang banyak dijual di REEBONZ, barangan lelaki pun banyak jugak pilihan. Sesuai untuk dijadikan hadiah buat yang tersayang. Rambang mata aku tengok koleksi yanga da. Lawa-lawa semuanya haih!

Jadi, kalau mana lah tau yang nak beli hadiah untuk yang tersayang atau mungkin nak belikan hadiah untuk diri sendiri, apa kata... korang boleh singgah di laman web REEBONZ ni. Tengok-tengok mana yang berkenan. Paling penting, dengan potongan harga yang memang banyak dan berbaloi. Maklumat lanjut :

WEB REEBONZ : 

TEMPOH DAILY CLEARANCE SALE :
17/3/2014 - 29/3/2014

FREE DELIVERY



p/s: Kalau ada yang berminat nak beli, nak dapat potongan lagi... boleh PM aku. Serious buyer only ye! :)



3 comments:

  1. Taufiq singgah sini :) awksweetgitu.blogspot.com :) Support each other =)

    ReplyDelete
  2. takut pulak nak shopping tengok harga² tu..huhu mahu koyak poket =__='

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork