Tuesday, March 18, 2014

The Crescent : Diskaun 20% Untuk Semua Item Pink!



Assalamualaikum semua

Biasalah sekarang ni semua orang busy. Disebabkan busy tu lah memang takde masa nak ke shopping complex atau pun nak spend masa berjam-jam bershopping kan? Kalau nak pergi weekend pulak, Allah hai bukan main ramai orang.




Jangan risau, dengan teknologi semuanya makin mudah. Dengan The Crescent, sekarang ni bukan sekadar shopping jadi mudah malahan ada 20% diskaun untuk semua item PINK di portal mereka bersempena dengan "Pink Week" yang dilangsungkan bermula 5 Mac - 23 Mac 2014 ni! 

Tak ke seronok tu dengar! Ada banyak jugak pilihan item-item pink di sini. Lawa-lawa semuanya. Geram je aku tengok. Pink dia cantik-cantik. Warna pink ni kan memang sinonim dengan perempuan. Sebab dia nampak vibrant, ayu dan manis gitu!







APA ITU THE CRESCENT?

The Crescent adalah sebuah hub dan portal info serta membeli belah untuk muslimah. Macam-macam ada dijual di The Crescent. Daripada pakaian, aksesori, make up, barangan kesihatan malahan ada juga tips-tips dan pendidikan keagamaan yang berguna kepada orang ramai.


Kat sini jugak ada banyak tips-tips solekan dan kesihatan untuk perempuan juga ada cadangan fesyen yang diberikan. Bagus kan? Senang kalau nak mix and match. Lebih yakin, lebih cantik dengan gaya terkini. 






So, semua gadis dan wanita yang Pinkahholic apa lagi...cepatlah terjah The Crescent untuk dapatkan diskaun pada item pink pilihan korang. Promosi ni bermula 5 Mac - 28 Mac 2014 saje tau. Baik cepat. Kang kalau lambat tak dapat! 


Untuk maklumat lanjut, korang boleh daftar dan klik di link dibawah -


Website The Crescent :


Pink Week : The Crescent:



12 comments:

  1. amboi lawa betul urban muslimah tu. wee wit

    ReplyDelete
  2. wahh bestnya portal nie, macam tetahu je nak update wardrobe. tq dear!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe silakan-silakan! banyak baju cecantik ni eray ayang!

      Delete
  3. innanie :) awesome :) lepas diskaun pn masih murah tbaik the crescent :)

    ReplyDelete
  4. kalau xde discount pun mesti eca tergedik2 gi skodeng the cresent..cantik!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeay! silakan silakan. usha tak salah! :)

      Delete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork