Wednesday, March 12, 2014

Veet Beautiful & Confident Contest : Boleh Menang Sesi Make-Over Bersama Selebriti Terkenal !

Assalamualaikum semua



Untuk seorang perempuan, agak segan jugak lah kalau di bahagian kaki ada banyak bulu. Kalau lelaki, itu biasa. Malahan kalau kaki lelaki tak berbulu, itu bahaya. 

Veet, merupakan jenama yang tidak asing lagi di Malaysia. Malahan Veet juga menjadi jenama nombor satu di dunia untuk pilihan krim depilatori (Veet is the world’s No. 1 depilatory cream brand). Depilatori bermaksud proses membuang bulu atau rerambut pada bahagian tubuh yang tidak kita kehendaki. 

Veet dapat membantu wanita mendapatkan kulit yang halus, gebu dan bebas bulu. Menurut Veet, selain daripada kecantikan yang perlu dititik beratkan, keyakinan juga perlu ada. Kecantikan, keyakinan serta sifat feminin menjadikan wanita lebih ayu. Barulah complete kecantikan seorang perempuan tu kan?


Sehubungan dengan itu, Veet telah melancarkan "BEAUTIFUL & CONFIDENT CONTEST" . Contest ini mengajak seluruh wanita Malaysia untuk turut serta dan tampil cantik serta yakin. Malahan, pelbagai hadiah hebat ditawarkan kepada pemenang.



CARA SERTAI CONTEST 

Caranya cukup mudah. Di bawah ni aku sertakan step-by-step yang perlu korang ikut sekiranya berminat untuk join contest ni :

1. Beli produk Veet berjumlah RM 15 dalam satu resit di mana-mana cawangan WATSON sahaja. Simpan resit pembelian. (Selain daripada WATSON, tak diterima ye!)

2. LIKE Fanpage Veet Malaysia : KLIK SINI

3. Klik Tab Beautiful & Confident Contest : KLIK SINI dan klik butang "Join The Contest Now"

4. Upload gambar menarik anda yang menggambarkan 3 POINT UTAMA dibawah :

*FEMININ
*KEYAKINAN
*KECANTIKAN

dan isikan butiran peribadi


5. Jawab soalan mudah dengan cara anda yang kreatif


6. Hantarkan penyertaan anda! Contest tamat pada 31 Mac 2014. Cepat! Cepat! Join!!!


HADIAHNYA?

Yes, of course lah semua nak tahu kan apa agaknya hadiah kemenangan yang dipertaruhkan. Hadiah yang diberikan memang best kemain lah....

10 pemenang dengan jawapan paling kreatif akan dipilih dan bakal memenangi sesi make-over eksklusif bersama selebriti terkenal. Selebriti ni memang cun melecun. Aku sendiri pun minat woi... gebu, comel, cantik....haih untungnya lah kalau dapat sesi make-over bersama dia ni kan...


Nak tahu tak sapa? Nak tahu tak sapa? Cuba teka....dulu....





Bukan Nora Danish...






Bukan Fazura.....







Bukan Siti Nurhaliza....







Apatah lagi Hanez Suraya.....memang tidak lah kan....







dia adalah.............


IZARA AISHAH

sumber gambar : Google

Sapa teruja??? Haaa rasanya semua pembaca Blog Coklateyes memang teruja. Yelah, Izara Aishah ni memang cantik kan. So, aku yakin bila jumpa dia nanti mesti banyak tips kecantikan yang akan dia kongsi sama-sama. Jadi, apa tunggu lagi. Cepat beli produk Veet dan terus join contest mudah ni. Mana tahu rezeki korang kan? 


DAPATKAN VOUCHER RM5

Oh ye, sebelum korang beli product Veet tu, boleh jugak korang dapatkan voucher potongan RM 5. Download di fanpage Veet Malaysia tadi tu ye. Voucher ni HANYA SAH digunakan bila pembelian di WATSON sahaja. Jangan pergi tempat lain ok!



Maklumat lanjut mengenai contest, klik link-link di bawah :

Facebook Veet Malaysia :

Aplikasi Contest Veet Malaysia :


8 comments:

  1. Jom make our way to runway dgn Izara Aishah together ! hahaah Love you quote "Make way for your runway" :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom join. mana tau ada rezeki.. tapi sarah you memang dah hot dah. small and hot :)

      Delete
  2. wow nice contest by Veet.

    www.mymomsbest.us

    ReplyDelete
  3. awal2 sy ingatkan the celebrity will be dato siti hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheheh kalau dato' siti... fuhhhh makin ramai yang join ni :)

      Delete
  4. sgt suke tgok izara ni. comeyy sgtt... tp kite xbertuah.. hahaaa

    ReplyDelete
  5. wahhh untung sangat kalau menang ni..all the best semua :)

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork