Friday, March 21, 2014

Veet Beautiful & Confident Contest : Izara Aishah Menunggu Anda!


Assalamualaikum semua


Korang semua dah join tak Veet Beautiful & Confident Contest yang aku war-warkan baru-baru ni? Cepat-cepat-cepat join segera. Dah nak dekat dateline dah ni. Nanti kalau terlepas jangan menyesal pulak tak join ye. Maklumlah, hadiahnya tu haaa... bukan main seronok aku dengar! Satu sesi make-over bersama Izara Aishah! 


Bukan seorang je pemenang yang dipilih, ada 10 orang pemenang bertuah yang akan turut serta dengan sesi make-over ni. Mestilah seronok. Kalau nama make-over tu, mesti ada sesi make-up , spa, atau shopping bersama mungkin? Who knows?! Kata orang spend masa dengan selebriti cantik sorang ni. Alahai syoknya! 


Tak tahu macam mana nak menang? Mudah je. Dibawah ada step-by-step instruction yang aku tolong beri. Aku pun join sama lah! Sebab tu aku tahu. 

CARA SERTAI CONTEST 

Caranya cukup mudah. Di bawah ni aku sertakan step-by-step yang perlu korang ikut sekiranya berminat untuk join contest ni :

1. Beli produk Veet berjumlah RM 15 dalam satu resit di mana-mana cawangan WATSON sahajaSimpan resit pembelian. (Selain daripada WATSON, tak diterima ye!)

2. LIKE Fanpage Veet Malaysia : KLIK SINI

3. Klik Tab Beautiful & Confident Contest : KLIK SINI dan klik butang "Join The Contest Now"

4. Upload gambar menarik anda yang menggambarkan 3 POINT UTAMA dibawah :

*FEMININ
*KEYAKINAN
*KECANTIKAN

dan isikan butiran peribadi



5. Jawab soalan mudah dengan cara anda yang kreatif


6. Hantarkan penyertaan anda! Contest tamat pada 31 Mac 2014. Cepat! Cepat! Join!!!


Senang je kan caranya? Tengok tu. Tengok tu. Aku pun join sama. Yang penting gambar yang korang pilih tu mesti ada 3 ciri kat atas. Feminin, Keyakinan & Kecantikan!  Part soalan mudah tu, korang jawab je dengan penuh yakin. Aku tahu pembaca Blog Coklateyes semua bijak-bijak belaka kan? Soalan semudah tu, mesti kacang goreng je lah buat korang! Semua tu ada, zap-zap-zap! Terus submit dan hantar.

Jadi macam mana? Serlahkan kecantikan dan keyakinan korang dengan Veet!



Maklumat lanjut mengenai contest, klik link-link di bawah :

Facebook Veet Malaysia :

Aplikasi Contest Veet Malaysia :

2 comments:

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork