Wednesday, March 19, 2014

Yeo's & WeChat "Contest 80 Days Drink to Cash" : Rezeki Minum Yeos & Menang RM 3000!

Assalamualaikum semua

Kata orang "Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia tak siapa tahu!" Ye lah kalau Allah nak bagi rezeki dengan sekelip mata dia boleh bagi. Semuanya kita tak tahu kan. Menang RM 3000 dari Contest Yeos sangat-sangat bermakna! Syukur Alhamdulillah. Rezeki. Macam-macam boleh digunakan dengan duit sebanyak tu kan. Happy!

Wait-wait-wait! Ah. Korang rasa itu angan-angan??? Tidak! Itu BOLEH JADI realiti! Yes, sekarang ni kalau korang nak tahu Yeos dengan kerjasama WeChat Malaysia akan berikan anda RM 3000 setiap hari selama 80 hari! Macam tak percaya kan? 
     


HADIAH UTAMA

  • 1 X RM 100, 000
  • 9 X RM 1,000
HADIAH HARIAN (80 HARI)
  • 1 X RM 3000 
  • 9 X RM 100
HADIAH ISTIMEWA 
  • 1 X RM 10, 000 X 8 TEMPOH CABUTAN
  • 9 X iPads x 8 TEMPOH CABUTAN


Bertempat di D'Cuisine Plaza Jaya 33, Petaling Jaya satu Majlis Pelancaran "Yeo's 80 Days Drink to Cash" telah diadakan. Semua tetamu yang hadir memang excitedlah bila dengar hadiah yang ditawarkan berjumlah RM 500, 000! Banyak gila tu!


Matlamat "Yeo's 80 Days Drink to Cash" adalah untuk menggalakkan lebih ramai orang menggunakan produk Yeo's terutama dari segi produk minuman mereka yang pelbagai. Antaranya adalah Justea, SoyRich, Yogurt dan Cintan. Yeo's juga ingin mencapai matlamat mereka dalam melebarkan sayap dalam bidang pernigaan hub makanan Halal di Malaysia. 

Mesti korang dah tak sabar kan nak tahu macam mana cara nak menang hadiah-hadiah yang awesome ni. Baiklah, kat bawah ni aku berikan langkah step-by-step yang perlu korang ikut. 


CARA PENYERTAAN 

1. Beli mana-mana produk minuman Yeo's, Justea atau SoyRich dengan mempunyai Contest Code yang dicetak padanya. - Nak tahu apa contest code, tunggu sehingga step ke-6. 



2. Join Yeo's Malaysia WeChat Official Account dengan scan QR Code.


3. Cari ID : YeosMalaysia pada Official Accounts


4. Tekan Start selepas Add Contact tadi.


5. Isikan Butiran yang dikehendaki

                                   
6. Part ni actually ada dua cara korang boleh gunakan. Untuk aku, lebih mudah ambil gambar. Make sure sebelum korang beli produk Yeo's tu, korang beli yang ada printed Contest Code. Contoh nak kenal pasti contest code ada dibawah ye. 


Di bawah ni adalah contest code yang ada. Tapi syarat dia kan, kalau air kotak, korang kena tebuk dulu. Bagi membuktikan korang minum air tu. Ini syarat sah ye!





7. Korang catat Contest Code tu dan masukkan nombor tadi dalam ruangan yang diminta. Untuk yang official resit pulak, caranya korang boleh tengok di [ KLIK SINI - STEP 3 ]

 8. Kena jawab satu soalan mudah berdasarkan video yang diberi! Kacang goreng je soalan dia. Budak darjah 1 pun boleh jawab. Cuma kena tumpukan perhatian je lah! 


9. Final Step, make sure korang terima mesej ni sebagai tanda penyertaan korang diterima! Kemudian, tawakal pada Allah. Rezeki tak kemana ye tak? Yang penting usaha! 



Jadi apa tunggu lagi, cepat lah beli banyak-banyak minuman Yeo's dan hantarkan seberapa banyak penyertaan. Oh, sebelum terlupa korang boleh hantar contest code tu setiap hari bermula 12.01am sehingga 6.30pm saje. Cabutan dan pengumuman pemenang akan dibuat pada hari seterusnya menerusi akaun WeChat mereka juga! 


Maklumat lanjut dan sebarang persoalan, boleh klik mana-mana link yang aku berikan di bawah ni ye. Semoga berjaya dan all the best! Kalau menang jangan lupa belanja aku makan ye! Aku doakan ada rezeki untuk kita semua! 


Website Yeo's Malaysia :

Facebook Yeo's Malaysia :


Terima Kasih Yeo's Malaysia atas penajaan Sepetang Bersama Blogger baru-baru ni kan. Walaupun aku tak dapat join sama, tapi kerjama sebegini patut disokong dan dihargai! 



8 comments:

  1. Assalamualaikum nanie. wahh bestnya. macam nak join juga. hihiiii. semoga berjaya dan murah rezeki ya dear... selamat pagi, singgah dan menabung sini ~~~

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan...waa...macam best jer contest ni...boleh la join...hihiii...good luck to you....jemputlah singgah blog nat yea...destinasi cinta blog...have a nice day....

    ReplyDelete
  3. sangat menarik ni.Semoga ade rezeki nanie..InshaAllah kalau berkesempatan boleh join :)

    ReplyDelete
  4. kalo dpt 3k tuuu pehhhhh kayo den.. haha..

    ReplyDelete
  5. Wah bestnye contest nih...memg kne join nih..

    ReplyDelete
  6. menarik contest nih..boleh la cuba nanti..

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork