Monday, April 21, 2014

Ephyra : Minuman Kolagen Terbaik Untuk Lelaki & Wanita!

Assalamualaikum semua

EPHYRA. Satu Malaysia dah tau... Satu Malaysia nak dapatkan kebaikan dia. Aku sendiri pun sampai sekarang masih lagi meletakkan Ephyra sebagai minuman kolagen untuk kecantikan dan kesihatan nombor satu dalam carta. Kalau ada mana-mana yang tanya aku untuk saranan minuman kesihatan atau pun minuman kolagen cepat-cepat aku sarankan Ephyra. Bukan apa, sebab aku sendiri memang jatuh cinta pada Ephyra dan hasilnya sangat-sangat memuaskan. 



Mungkin ada yang tak tahu, APA ITU EPHYRA? 

Ephra adalah satu jenis minuman enak yang dihasilkan dengan menggunakan gabungan mantaprumusan hebat alam semulajadi yang datangnya dari seluruh pelusuk dunia. Diperkaya dengan kolagen serta 8 sumber anti-oksida terbaik seperti Acai Berry, Acacia Gum, L-Glutathione, Astanxanthin, Acerolla Cherr, Marigold Flower, Tomato Powder & Superberry,  Ephyra diyakini dan telah terbukti sebagai salah satu sumber untuk kecantikan dan kesihatan yang berkualiti tinggi. 



Ephyra bukan sekadar menggabungkan kehebatan sumber alam semulajadi, malahan dengan Ephyra ini juga, ramai yang telah merasai dan melihat hasilnya. Ephyra menjanjikan bukan satu-dua khasiat malahan 6 Khasiat dijanjikan :

1. Menganjal & Melembapkan kulit
2. Mencegah jeragat di wajah
3. Menghilangkan jerawat & parut jerawat
4. Mencerahkan kulit & menjadikan tona kulit lebih sekata
5. Melindungi kulit dari sinar UV yang berbahaya
6. Memulihkan kulit rosak, berparut & yang bermasalah


Dah memang ramai yang mengakui Ephyra ni. Blogger jugak dah ramai yang menjadi pelanggan setia mereka. Tak kiralah anak dara ke, mak dara ke, malahan ibu yang menyusu bayi pun boleh gunakan Ephyra. Bukan sekadar ibunya dapat kesan khasiat Ephyra, dengan anaknya sekali boleh terima kebaikan. Kaum lelaki pun boleh guna Ephyra tau? Kau tengok blogger hebat Shakkiddo. Betapa gebu, halus mulusnya dia sekarang! Kemain lagi...  [KLIK SINI]

   ephyra shakiddo instagram

             

MENGANDUNG SEBAB EPHYRA?

Bukan tu je, salah seorang kawan blogger aku Kak Nadia Farahida, setelah 3 bulan amalkan minum Ephyra, Alhamdulillah dia berjaya mengandung. Ini semua adalah rezeki Allah, Ephyra membantu dari aspek kesihatan dalaman saje. Usaha tu yang penting kan. Sekarang ni, Kak Nadia tengah menunggu masa bersalin. Tak silap lagi sebulan dua kot. [KLIK SINI]


PENGALAMAN & TESTIMONI SENDIRI

Aturan Haid & Senggugut

Kalau itu semua adalah Testimoni orang ramai pada Ephyra, ini aku nak cerita testimoni aku sendiri. Macam aku bagitau awal-awal, aku dah gunakan Ephyra hingga kotak keempat. Seawal kotak pertama lagi memang dah nampak kesan dia. Masalah terbesar aku of course lah aturan haid. Sapa tak risau wei, sapa tak pening kepala. Dah banyak produk guna, Alhamdulillah aku bertemu jodoh dengan Ephyra. Ephyra menjadi salah satu produk yang aku high recommended jika masalah aturan haid korang tidak teratur. [KLIK LINK]

Hasil penggunaan Ephyra, memang aturan haid aku kini sangat teratur dan bagus. Takde kesan senggugut, sakit pinggang atau badan rasa letih. Hari datang haid semua berjalan dengan bagus. Aliran juga lancar dan tak mengganggu konsentrasi rutin harian aku. Syukur!



Kelembapan Kulit & Bekas Jerawat

Dari segi kulit pula kau jangan cakap lah, memang aku tabik spring pada Ephyra. Kesannya sangat menakjubkan. Kulit kering jadi lembap, bekas jerawat dan kulit mati boleh kurang dan tona kulit pun semakin bagus. Kalau dulu, jerawat pasir banyak di muka, sekarang Alhamdulillah semakin hampir tiada. Kawan-kawan dan keluarga pun ramai yang tegur. Nampak perubahan pada kulit wajah dengan sangat baik. Takde pengelupasan atau pun merah-merah!

Allergik & Eczema

Bila aku minum Ephyra, kulit aku memang kurang sensitif. Kalau dulu pantang nyamuk hinggap terus rasa gatal dan garu sampai terkupas kulitnya. Baru puas! Tapi sekarang allergik semua dapat dielakkan. Anti bodi dah makin kuat kot? Kesan parut lama dan baru jugak dapat dikurangkan secara konsisten. 

Aku tak tahu berapa banyak lagi kesan yang aku perasan sepanjang penggunaan Ephyra. Kalau nak cerita satu-satu kat sini, confirm panjang gila. Apa kata kalau korang masih belum yakin, personally email atau contact aku. Jadi aku boleh cerita macam mana Ephyra memberi kesan besar pada kesihatan dan kecantikan aku. Silakan! :) [KLIK SINI]


PROMOSI TERKINI EPHYRA


                   


Baiklah, sekarang ni berita baik pada pengguna & bakal pengguna Ephyra yang berada di Putrajaya dan Perak. Ada beberapa karnival yang disertai oleh Ephyra pada tarikh 25 April 2014 sehingga 27 April 2014.

Karnival Utusan di Putrajaya dan Karnival Jom Heboh di Perak. Mana-mana yang nak beli Ephyra ada special price, promotions dan free gifts yang bakal diberikan. Malahan duta Ephyra, Memey Suhaiza & Norman Hakim turut berada disana!


Harga promosi juga diberikan, kalau harga biasa RM 197/kotak, tapi kali ni bersempena dengan Ulang Tahun Ephyra ke-2, mereka bagi harga lebih murah! Hanya RM 180/sekotak @ sebulan. Hebat kan tawaran mereka? Cepat-cepat. Confirm laju je barang habis!

Bukan tu je, sapa-sapa yang nak dapatkan T-shirt Ephyra juga boleh hubungi HQ mereka. Harganya RM 15 sehelai. Limited Edition dan sangat selesa. Tengok Norman Hakim & Memey pakai memang nampak cantik. Blogger Shakkido pun selalu pakai jugak. Jeles iolss tengok. Heheheh. 



Apa lagi, cepat lah korang ke booth Ephyra di dua karnival yang aku sebutkan tadi. Manakala yang lain kalau nak beli Ephyra, boleh hubungi link-link di bawah :



Website :

Facebook :

HQ Oceanlife (Ephyra) :

Oceanlife Marketing Sdn Bhd 

73A-3, 3rd Floor, Block J, Plantinum Walk
,
No 2 Jalan Langkawi, Danau Kota Setapak

53300 Kuala Lumpur

+60341417889 , +60193999238




4 comments:

  1. Assalamualaikum nanie, wallahh makin cute dan flawless nanie sekarang. produk hot ni. hehhee in shaa Allah lepas bersalin , nak try ~~~

    ReplyDelete
  2. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) Beli 2 atau lebih lagi murah!! Contact saya untuk info lanjut, confirm terkejut sebab HARGA BEST sgt!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork