Tuesday, April 15, 2014

Pengumuman Pemenang Mini Beauty Giveaway : Total Image Fast Loss Drink

Assalamualaikum semua

First of all, nak mintak maaf banyak-banyak pada semua yang take part dalam Total Image Fat Loss Giveaway tempoh hari [KLIK SINI] . Supposedly aku announce dah nama pemenang. Tapi akibat faktor usia, aku lupa. Maaf ye!  

Well, hari ni nak announce 10 pemenang yang bertuah. Para pemenang akan dapat stok Total Image Fat Loss selama seminggu. Insya Allah hadiah akan dipos oleh pihak Total Image sendiri ye. Jadi, ini dia 10 pemenangnya.....


Sekali lagi tahniah kepada para pemenang. Aku dah email kepada mereka apa details yang aku perlukan. Boleh check email masing-masing. Semua pemenang harap dapat beri kerjasama dan boleh email pada aku alamat & nombor telefon sehingga hari Ahad (20/4/2014). Email aku : innanie.ariffin@yahoo.com 

Yang kurang berjaya, don't worry. Insya Allah rezeki korang kat tempat lain pula!


6 comments:

  1. Terima kasih lagi sekali sayangggg, perfume pun i belum share lagi :( nnt buat deduaaaaa yeyy

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah :)

    Shahida : btemu lg kite..hikhik

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum nanie, wahh taniah semua pemenang.. bestnya ~~~

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork