Monday, June 16, 2014

Giftblob : Aplikasi Percuma Untuk Beri Hadiah Pada Yang Tersayang!

Assalamualaikum semua

Bulan Mei yang lepas merupakan antara bulan kasih sayang. Selain daripada birthday Nanie sendiri. *ehem* ada banyak lagi sambutan yang berlaku di Bulan Mei. Ada Hari Ibu dan Hari Guru juga. Semua insan-insan ini adalah insan yang banyak berjasa dalam hidup kita semua kan? Dan semalam kita menyambut pula Hari Bapa. 

Tapi kadang-kadang bila tiba sambutan hari bersejarah seperti ni, kita jadi buntu nak bagi hadiah apa pada mereka. Kadang tu tak ada masa nak ke shopping mall untuk survey hadiah semua. Untuk cuba selesaikan masalah korang, mari Nanie perkenalkan satu aplikasi telefon pintar yang sangat hebat membantu anda membeli hadiah pada yang tersayang! 


Apa itu GIFTBLOB?

Giftblob is a mobile gifting platform which enables mobile users to send and receive Gift via mobile. Whether it is a birthday, anniversary, full-moon, baby shower, valentines, festivities, or simply for an act of kindness, Giftblob enables mobile users to send gift via mobile by 3 simple clicks and likewise, the recipient of the gift will be able to redeem the gift in equally simple manner, the recipient can simply walk into the merchant and redeem the gift or at the election of the sender, the gift can be sent to the recipient directly. 

So kiranya, boleh kasi surprise pada yang diraikan. Kalau korang tengok, ada 6 pilihan kategori hadiah. Antaranya ialah Coffee & Cake, Momento, His & Hers, Surprise, Fashion dan Pamper. 

Sumber Gambar : Caroline | MyStories 
  

Sebagaimana yang dikatakan, dengan hanya 3 klik sahaja selepas register, korang boleh terus pilih hadiah mana yang bersesuaian dan mengikut bajet korang. 


Setelah anda pilih hadiah yang bersesuaian, boleh terus isikan butiran yang dikehendaki untuk menghantar hadiah kepada penerima. 


Di bahagian Sending Gift tu boleh pilih nama penerima, bayaran dan boleh juga hantarkan meseg anda yang tersendiri. Nanie yakin mesti kawan-kawan anda gembira dan suka dengan GiftBlob ni. Lain dari yang lain kan hadiahnya. Buatkan sedikit kejutan untuk mereka di hari bahagia! 


Jadi, apa tunggu lagi cepat-cepat download SECARA PERCUMA Giftblob dan sebarkan kasih sayang anda pada mereka yang tersayang! Untuk maklumat lanjut, klik link-link di bawah : 

Facebook : 

Website :

FAQ :


5 comments:

  1. wah..menarik ni.tq nanie for ur information. tak yah nak pening kalau masa dah suntuk. dengan hanya giftlob sahaja.

    ReplyDelete
  2. semuanya sekarang ni dihujung jari kan..

    ReplyDelete
  3. thanks sharing.. :D nmpk mcm best...

    ReplyDelete
  4. jap lagi nak register terussss..thanks share nanie!

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork