Tuesday, June 17, 2014

Mega Bazaar 2014 : Tinggal 4 Hari Lagi!!!

Assalamualaikum semua

Hari ni 17 Jun 2014, maknanya tinggal 4 hari lagi menjejak kepada Mega Bazar 2014 yang bertempat di Maeps, Serdang. Aduhai, rasa berdebar sangat bila dah countdown ni. Kemeriahan dan kehebatan Mega Bazaar 2014 ni memang tak dapat dibayangkan! Lebih 1200 booth termasuk 60 booth selebriti terkenal sudah pun bersedia untuk memberikan layanan terbaik dan diskaun paling LUAR BIASA.


Walaupun terlalu ramai booth yang menjual seribu satu barang untuk kita "shopping" raya, pengunjung tak perlu risau kerana pihak penganjur, syarikat Eh Eh Bazaar Sdn Bhd menerusi Pengarah Urusannya, Iffah Zaimi memberi jaminan keselesaan adalah 100% diutamakan. Semua akan selesa bershopping dan tak kan rasa rimas kerana terlalu ramai pengunjung memandangkan MAEPS adalah berhawa dingin dan luas! Paling menariknya, kesemua vendor yang berniaga menjanjikan DISKAUN PALING RENDAH untuk semua pengunjung bershopping!


  Kelebihan lain Eh Eh Mega Bazaar 2014 berbanding bazaar lain juga termasuk;


1) Lebih 3000 tempat letak kenderaan disediakan di luar MAEPS Serdang. Jadi tak akan ada masalah pengunjung terpaksa meletak kenderaan di tempat tidak sepatutnya.

2) Lebih 10 tram juga disediakan untuk semua pengunjung di tempat meletak kenderaan terus akan membawa anda ke pintu masuk MAEPS untuk "shopping". Tak perlu jalan jauh dan penat sebelum sempat bershopping!

3) Sebuah bas secara percuma juga akan disediakan di stesen komuter Serdang bagi pengunjung yang menggunakan kenderaan awam untuk ke MAEPS. Bayangkan, tak perlu tunggu bas atau teksi untuk ke MAEPS pada hari Sabtu dan Ahad ini.

4) Ruang pejalan kaki di antara booth dalam MAEPS juga selebar 10 kaki bagi memastikan pengunjung selesa untuk bergerak dan bershopping. Sure tak kan ada yang pengsan atau sesak nafas kerana terlalu sempit!

5) Lebih 100 hadiah istimewa termasuk barangan elektrik, pakej pelancongan, gajet dan banyak lagi disediakan untuk semua pengunjung untuk CABUTAN BERTUAH! Jangan lupa untuk sertai kami untuk memenangi hadiah best!

6) Ada persembahan istimewa penyanyi popular, pertunjukan fesyen, pertandingan mewarna untuk kanak-kanak, sesi minum petang bersama selebriti dan banyak lagi sepanjang 2 hari itu nanti!

Jadi sekarang jangan lupa pada hari Sabtu dan Ahad ini untuk sama-sama "serang" Eh Eh Mega Bazaar 2014. Jumpa anda di sana!

Sekali lagi, ajak ramai-ramai ke Maeps, Serdang weekend ni ok!


3 comments:

  1. seronoknya..harap dapat pergi sini.

    ReplyDelete
  2. Salam Ceria, .blogwalking time smbil follw blog rkn bloggr yg tdk smpt sy follow :) ..

    http://ssurianahyana.blogspot.com/

    follower ke-5652 kat sini ^_^

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork