Thursday, June 26, 2014

Pengalaman Beli Beg Bersama Reebonz!

Assalamualaikum semua

Perempuan selain daripada obses pada make up, boleh agak lah kegemaran yang berada di nombor kedua mesti bag. Yes, Nanie adalah salah seorang yang meminati bag. Kadang tu boleh beli design yang sama, colour berlainan. Punyalah nak match dengan baju kan. Bercakap mengenai bag, baru-baru ni Nanie diberi kesempatan untuk shopping bag di Reebonz. Merasai sendiri pembelian secara online bersama Reebonz. 


Kalau ikutkan hati Nanie, memang nak sangatlah rembat barang satu dua high-end label bag kan, macam Michael Kors ke, Givenchy ke, LV ke, dan beberapa jenama lagi. Tapi bila memandangkan wang dalam akaun tak berapa meriah, Nanie pasrah. Hehehe. Berbelanja mengikut kemampuan kata orang tu kan. Tapi, dalam hati geram ke main....



Masa mula-mula Nanie pilih tu, agak rambang mata jugaklah. Banyak betul pilihan yang ada dari pelbagai jenama, warna, style dan yang paling best, harganya ada diskaun! Meriah mata Nanie tengok. 



Kalau dari segi kualiti dan ketulenan pula, jangan risau... memang Reebonz telah diyakini ramai membawa jenama original sahaja. Takde yang tiruan punya. Jangan risau...


Pengalaman shopping dengan Reebonz SANGAT MUDAH & BAGUS. Actually Nanie pun tak sangka semudah tu. Nanie ingatkan memakan masa lebih kurang seminggu, sebab ye lah HQ Reebonz daripada Singapore. Rupanya... hari ni confirm order, ESOK BARANG DAH SELAMAT SAMPAI. Alhamdulillah. Finally Nanie pilih Travel Tote Bag dari LeSpoctsac. Senang nak bawak baju balik kampung.  Oh sebelum terlupa, Reebonz memberikan PENGHANTARAN PERCUMA ke seluruh Malaysia dan juga ada pelan pembayaran secara installment dari 6 hingga 24 bulan dengan 10 buah bank seperti RHB, OCBC, Alliance, Standard Chatered, CIMB, MBF, HSBC, CitiBank, Public Bank dan AmBank. 


Itu tadi pengalaman Nanie bershopping bersama Reebonz. Well, rasanya belum terlambat lagi untuk korang shopping dengan Reebonz. Berita gembiranya ialah Reebonz sedang mengadakan End of Season SALE!!! Wooohoooo.... 


Caranya mudah, lagi-lagi nak raya ni kan... korang hanya perlu membeli apa-apa item dari End Season Sale ini sebelum 30 Jun 2014 dan akan menerima 10% Voucher Eksklusif Adila Long.



Lagi? Tak cukup lagi... Reebonz bermurah hati nak bagi lebih banyak.... Masukkan kata laluan <coklateyes> di bahagian comment section semasa 'checkout' dan korang akan berpeluang memenangi Miu Miu Ipad cover bernilai RM 1500. Bukan tu aje, kalau korang shopping minimun RM 1000 pulak,  korang akan dapat RM 100 shopping kredit dalam akaun Reebonz bermula 1 Julai 2014 nanti. Best kan? 


Jadi jom cepat-cepat serbu Reebonz dan pilih handbag kegemaran korang. Nanie yakin, mesti korang seronok bershopping dengan Reebonz. Kepuasan membeli belah dan keyakinan terhadap ketulenannya memang tiada tandingan. Tambahan, banyak jenama pilihan pulak tu!

                            Reebonz S P A C E

 Untuk maklumat lanjut boleh klik link di bawah : 

Website :

Facebook :

Instagram :




2 comments:

  1. cantiknya bag2 tu nanie :) bkenan pula nnt pi cuci mata jap hehee..

    ReplyDelete
  2. cantik² beg..ade budget lebih ni boleh beli satu :)

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork