Tuesday, June 3, 2014

Review Tokyo Love Soap Pure Girls (Medicated)

Assalamualaikum semua

   

Kalau korang semua peminat beauty stuff, mesti korang tahu dan kenal dengan Tokyo Love Soap Pure Girls ni. Kini, Tokyo Love Soap telah menembusi pasaran Malaysia.


Berpeluang untuk mencuba sendiri Tokyo Love Soap daripada Natta Cosme, mestilah Nanie nak tahu apa bestnya Tokyo Love Soap ni. Daripada beberapa review, menyatakan Tokyo Love Soap menjadi kegilaan wanita-wanita Jepun sehinggakan beberapa kali dinobatkan sebagai Best Product. Woah!

TOKYO LOVE SOAP PURE GIRLS (MEDICATED)

Product's Claim : With active ingredients Tricloasan and Glycyrrhizic Acis that will guaranteed 24 hour protection from body odour all over the body specially at the sweat prone intimate, groin, buttocks, underarm and breast areas. This is fragrance-free, completely hypoallergenic and is the most suitable Tokyo Love Soap for problematic skin experiencing acne, eczema, rashes, pustular lesions and other infectious skin conditions.



Untuk maklumat, triclosan adalah agen untuk anti-bakteria yang boleh menghalang atau mengawal bau badan dengan baik. Selain itu, ia juga berfungsi untuk merawat masalah kulit seperti acne, jerawat dan lain-lain. 



Pengalaman sendiri : 


Sepanjang Nanie gunakan Tokyo Love Soap ni, Nanie memang suka pada baunya yang lembut dan tahan lama. Bentuknya yang bulat memudahkan pengguna memegang semasa mandi. Untuk ketahanan baunya pulak, rasanya dalam 2-3 jam boleh tahan. Kalau dekat kulit kita ada luka ke, boleh rasa sedikit pedih lah bila digosok kat situ kan. Daripada pembacaan & review pula, ada yang kata Tokyo Love Soap boleh jadikan kulit putih. Woah! 

Untuk bacaan lanjut mengenai kebaikan Tokyo Love Soap ---- KLIK SINI-----

Tawaran Natta Cosme :


Pada sapa-sapa yang berminat nak beli atau cuba Tokyo Love Soap Pure Girls ni, boleh dapatkan di Natta Cosme. Tawaran harga yang sangat-sangat menarik di berikan. Dengan 40% diskaun diberikan memang banyak penjimatan!

Tokyo Love Soap Pure Girls (Medicated)
Berat : 80g
Normal price : RM 148/bar
Promotion price : RM 85/bar


Simply key in TLSM into coupon code during check out, customer entitled to get Tokyo Love Soap (Medicated) 15g for FREE when purchase any Tokyo Love Soap in Natta Cosme. Limited 100pcs to give out, first come first serve basis! 

Maklumat lanjut, klik link-link dibawah :


6 comments:

  1. best ye..packaging dia macam sampul tisu je..pinky pulak tu..nak putih nak putih :)

    ReplyDelete
  2. Love the smell of this soap, but I found that it's a bit drying on my skin. Kulit mieza sensitif kot :(

    ReplyDelete
  3. Promosiiiii. Aaaaaa, teringinnyaaaa!

    ReplyDelete
  4. Sabun die nampak cantik...tapi nad dah gune nurainbeauty

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork